Tuorein sisältö

Kahdesta Batmanin Robinista kertova leffa on luonnollisesti nukkeanimaatio

02.10.2024 klo 19.45 | Luettu: 888 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC Studios tuottaa Dynamic Duo -elokuvan, joka kertoo Dick Graysonista ja Jason Toddista. Grayson on ensimmäinen Batmanin kanssa työskennellyt Robin, joka käyttää nykyään Nightwing-nimeä sarjakuvissa. Todd on järjestyksessä toinen Robin, joka kuoli kertaalleen sarjakuvissa ja on sittemmin toiminut myös roistona ja antisankarina.

Dynamic Duo on nukkeanimaatio. Tarkemmin sanoen käytännön toteutuksesta vastaa pieni Swaybox-studio, jolla on oma tyylinsä, jossa yhdistyy stop-motion-animaatio, reaaliaikaiset elementit ja tietokoneanimaatio. Studion perustajiin lukeutuva Arthur Mintz ohjaa.

Grayson ja Todd ovat nuoria elokuvassa, josta tulee perheystävällinen. Kyseessä on melko selkeästi itsenäinen tarina. Uutislähde Deadline sanailee, ettei leffa kytkeydy The Batman -jatkumoon, mikä ei vielä kerro paljoa, sillä DC Studios valmistautuu esittelemään myös uuden näytellyn Batmanin. Edellinen julkistettu Batman-aiheinen elokuva kertoo Banesta ja Deathstrokesta, eikä ole selvää, mihin jatkumoon se sijoittuu.

Kuvassa on Batman & Robin -leffan Dick.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Robbie Williams on k... Britannian kuluvan v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova