Tuorein sisältö

Roope Salminen paljastaa, miksi Vain elämää -ohjelman maskeeraajat olivat ylityöllistettyjä Roopen päivänä

Tänään klo 00.32 | Luettu: 224 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin perjantaina Roope Salmisen päivää.

Roope kertoi ohjelmassa avoimesti äitinsä alkoholismista ja alkoholin mukanaan tuomasta rikkinäisestä lapsuudesta. Lisäksi Roope puhui saamastaan sakkotuomiosta.

Jo jakson aikana Roope totesi Vain elämää -päivänsä olleen yksi elämänsä kohokohdista. Roope on jatkanut aiheesta someviestissään.

Niin, ja miksi ohjelman maskitiimin jäsenillä oli erityisen kiireinen työpäivä!

"Kannan ton päivän ja illan tapahtumia mun sydämessä päivittäin edelleen ja oon niin kiitollinen teille siitä millaisen tunnelman, kulttuurin ja ilmapiirin te loitte. Miten me oltiin ensihetkestä saakka toistemme puolella ja ystäviä. Kiitos Hanna, Ilta, Eini, Waldo, Jussi, Marco, Costi ja koko työryhmä. Varsinkin maskitiimi joka sai olla koko ajan korjaamassa meikkejä ja kuuntelemassa vollotusta".

Alla Roopen viesti kokonaisuudessaan. Roope kertoi jaksossa myös epävarmuudestaan ja miellyttämisen halustaan. Lisäksi Roopella on todettu ADHD.

"Saanko mä kavereita, pärjäänkö mä siellä, kelpaanko – mitään muuta en lapsena miettinytkään ennen karate- tai trumpettileirejä. Pelkäsin, jännitin ja ylikelasin, koitin olla tarpeeks joten olin liikaa ja päädyin alapunkkaan lukemaan yksin iskän pakkaamia Aku Ankkoja.

Ennen Vain elämää -leiriä mut valtasi se sama kauhu, mutta tällä kertaa se kesti kahdeksan kuukautta. Mitä jos tää versio on ihan paska? Mitä jos noi kaikki artistit inhoaa mua ja on pettyneitä että mun tilalla ei oo joku muu? Mitä jos Marco Hietala on oikeesti niin vihanen ku Nightwishin promoissa?

Haluun kiittää mun uutta leiriperhettä niistä versioista, mitä illalla kuullaan, mutta vielä enemmän siitä että te annoitte mulle korjaavan kokemuksen. Teidän kanssa oli turvallista, rehellistä, puhdistavaa ja parantavaa olla. Kannan ton päivän ja illan tapahtumia mun sydämessä päivittäin edelleen ja oon niin kiitollinen teille siitä millaisen tunnelman, kulttuurin ja ilmapiirin te loitte. Miten me oltiin ensihetkestä saakka toistemme puolella ja ystäviä. Kiitos Hanna, Ilta, Eini, Waldo, Jussi, Marco, Costi ja koko työryhmä. Varsinkin maskitiimi joka sai olla koko ajan korjaamassa meikkejä ja kuuntelemassa vollotusta. KIITOS.

Illalla kuullaan mun mielestä kaikki meidän bändin parhaat biisit ja puhutaan kaikki auki mun reitistä Kotikadun nepobabysta juontaja- ja poppariuran kautta podcastaajaksi ja perheenisäksi. Rakastin tätä päivää paikan päällä ja aion uskaltaa katsoa sen illalla että saan kokea sen uudestaan kaikissa väreissään".



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Heavymies Marko Anna... Turussa järjestettäv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova