Tuorein sisältö

Batman-roistot Bane ja Deathstroke saavat yhteisen elokuvan

Tänään klo 17.40 | Luettu: 181 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Superälykäs steroidifriikki Bane ja DC-jatkumon tehokkain palkkamurhaaja Deathstroke ovat Batmanin vastustajia, joista jälkimmäinen kohtasi sarjakuvissa ensin Dick Graysonin eli alkuperäisen Robinin. Bane ja Deathstroke eivät työskentele erityisen usein yhdessä (allekirjoittaneen sivistyksen mukaan), mutta molemmat ovat kuuluneet mm. "Salamurhaajien liigaan" (The League of Assassins).

Kehitteillä on elokuva, joka keskittyy Baneen ja Deathstrokeen. Käsikirjoituksesta vastaa Matthew Orton, joka on Marvelin Moon Knight -sarjan ja Captain America: Brave New World -elokuvan kirjoittaja.

Jatkossa useimmat DC-elokuvat sijoittuvat jatkumoon, jonka aloittaa ensi vuoden Superman-elokuva. Se on kuitenkin epäselvää, mitä Banella ja Deathstrokella aiotaan tehdä. Myös tuore The Penguin -tv-sarja kertoo Batman-roistosta, mutta se sijoittuu The Batman -leffan jatkumoon. Seuraava DC-elokuva Joker: Folie à Deux sijoittuu itsenäiseen Joker-jatkumoon. Itsenäiset tarinat ovat vahvistetusti mahdollisia jatkossakin.

Kehitteillä oleva Batman-elokuva The Brave and the Bold esittelee uuden Batmanin ja sijoittuu samaan jatkumoon kuin uusi Superman. Olisi loogista panostaa tämän Batmanin vastustajiin - mutta DC:n kuviot ovat sekavia.

Vasemmassa kuvassa on Tom Hardyn näyttelemä Bane elokuvasta Yön ritarin paluu ja oikeassa Joe Manganiellon näyttelemä melkein-Deathstroke elokuvasta Justice League. Manganiellon Deathstroken oli tarkoitus olla Ben Affleckin ohjaaman ja tähdittämän Batman-leffan roisto, mutta se leffa korvattiin The Batmanilla.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lady Gaga kertoo kos...

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova