Tuorein sisältö

Agatha All Along 3/9: katsoisin mieluummin oikeita tätejä juomassa punkkua puoli tuntia

Eilen klo 23.00 | Luettu: 393 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 3/9:
Through Many Miles / Of Tricks and Trials


Noidiksi väitetyt naiset löysivät lumotuksi väitetyn kinttupolun. Polulta ei saa poiketa, mikä pätee tosielämänkin polkuihin suoseudulla. Matte-maalaukselta näyttävä talo muuttaa heidän normaalit vaatteensa normaaleiksi. Nyt heidän pitäisi selviytyä matalien tuotantoarvojen pakohuonepelistä. Lopussa nähdään tehoste.

Öhöhö, joo, ja kun naiset juovat viiniä, heidän naamansa turpoavat. Vitsille ei omistauduta, sillä maagisinta magiaa on selitetysti se, että turvotus loppuu heti.

On pari harhanäkyä. Ne ovat hienovaraista henkilökohtaista hahmonkehitystä. Edellinen jakso pakotti mehukkaan nimihenkilön kylkeen 4 kuivaa tätiä relevantilta haiskahtaneen jätkän lisäksi, joten nyt näkökulma on tasa-arvoisen sirpaleinen kunkin aukoessa silmiä ja kitaa.

Tätimuikistelu on herttaista muun muassa Hokkus Pokkus -elokuvissa, joilla on omat puutteensa, mutta mitä pitäisi sanoa nyt, kun muikistelu on itsetarkoituksellista, eikä useimmille tädeille vaivauduta virittämään edes persoonallisuutta? Pari näyttelijää ylireagoi olemattomaan kamaan, mutten syytä heitä. 70's Show'sta tuttu Debra Jo Rupp on oletusarvoisesti a-luokan muikistelija aivan kuten Kathryn Hahn eli Agatha (ja toista jaksoa peräkkäin lomaileva Aubrey Plaza), mutta: ei mitään.

Marvelin elokuvauniversumi on Uuno Turhapuron veli -vaiheessa, eli Uuno kyllä vielä yritetään saada takaisin (= Robert Downey Jr:n tohtori Doom).


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 2/9

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Wick on mukana ... Suosikkipoppari palj... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova