Tuorein sisältö

'Visuaalisesti täysin uniikkia' - Mötley Crüen Nikki Sixx vierailee hehkuttamansa jenkkibändin biisillä

Eilen klo 11.07 | Luettu: 623 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mötley Crüen Nikki Sixx on mukana Crossbone Skullyn uudella High On You -singlellä.

Tulevaa debyyttialbumia pohjustava kappale kertoo romanttisesta obsessiosta, ja varsinaiseksi anthemiksi yltyvän kappaleen kertosäkeistö tarrautuu kuulijan tärykalvoille.

”High On You antaa makupalan nuoresta, puhtaasta rakkaudesta. Sen tyyppisestä rakkaudesta, joka saa sinut koukkuun. Rakkaus on ikuisesti toimiva huume”, Tommy Henriksen kertoo.

Hollywood Vampiresista sekä Alice Cooperin bändistä tuttu Crossbone Skullyn nokkamies Tommy Henriksen on luonut yhtyeelle vahvan visuaalisen puolen ja tarinan, jonka keskiössä on rinnakkaistodellisuuteen sijoittuva hahmo, Crossbone Skully. Marraskuun 22. päivä julkaista "Evil World Machine" on konseptialbumi, jossa kaikuvat samantyyppiset dystooppiset visiot kuin David Bowien Ziggy Stardust and the Spiders from Mars - sekä Diamond Dogs -levyillä.

Tarina tulee laajentumaan graafisen novellin sekä ensi vuonna julkaistavan animoidun filmin myötä. Thing #1 -animaation ääninäyttelijänä on myös tänään julkaistulla singlellä mukana oleva Nikki Sixx.

”Crossbone Skully on tekemässä tällä hetkellä jotain täysin uniikkia visuaalisesti – samassa paketissa tulevat mukana perseelle potkivat riffit sekä mahtava biisinkirjoitustaito. Olen innoissani heidän puolestaan, enkä malta odottaa, että kaikki pääsevät kokemaan tämän kokonaisuuden”, Nikki Sixx hehkuttaa.





(Foto Kim Moran)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Robin Packalenin uus... Erika Vikmanin uuden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova