Tuorein sisältö

George Clooney ja Brad Pitt Spider-Man-ohjaajan jännärikomediassa: uusi Wolfs-traileri

26.09.2024 klo 18.45 | Luettu: 394 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

George Clooneyn ja Brad Pittin uusin yhteinen elokuva Wolfs putkahtaa huomenna Apple TV+ -palveluun. Herrat näyttelevät "fiksaajia", jotka ratkaisevat rikkaiden asiakkaiden ongelmat tehokkaasti ja hienotunteisesti. He ovat tottuneet työskentelemään yksin, joten kliseinen ilmaisu "yksinäinen susi" pätee heihin. Useimmat sudet ovat laumaeläimiä. Äijienkin on pakko työskennellä yhdessä, kun heidät palkataan samaan hommaan, mutta he suhtautuvat tähän perin nihkeästi, varsinkin kun ongelmat kasaantuvat. Jos leffa kertoisi yhteen hiileen puhaltavista "susista", nimi olisi Wolves.

Clooney ja Pitt ovat vanhoja ystäviä. He aikovat tehdä myös neljännen Ocean's Eleven -elokuvan. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Wolfs on itsenäinen teos, mutta Apple on jo kiinnostunut jatkosta, joten ensimmäisen osan täytyy vain täyttää Applen oman logiikan mukaiset tavoitteet. Yleisen käsityksen mukaan Apple on kiinnostunut leffojen tuomasta arvostuksesta eikä yksittäisten teosten tuotoista.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Jon Watts, joka on kolmen uusimman Spider-Man-elokuvan ohjaaja ja täten yksi Hollywoodin kuumimmista tulokkaista.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusi Robin Hood -tv-... The Last of Us -päiv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova