Tuorein sisältö

Hard technon supertähti lokakuussa Helsingissä

26.09.2024 klo 09.54 | Luettu: 432 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingissä järjestetään lokakuussa erikoinen musiikkitapahtuma, jossa on ehdoton kuvauskielto ja jossa artisti esiintyy keskellä yleisöä.

Kyseessä lauantaina 26. lokakuuta Vanhalla Ylioppilastalolla pidettävä Adrenaline Vol 2 -tapahtuma, jonka päätähtenä nähdään ranskalainen hard technon supertähti 6EJOU.

"Adrenaline-tapahtumat painottavat hetkeen eläytymistä ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Tästä syystä tapahtumassa on voimassa ehdoton kuvauskielto, ja jokaisen kävijän puhelimen kamerat peitetään sisään tullessa tarralla. Tällä tavoin halutaan varmistaa, että osallistujat voivat keskittyä täysin musiikkiin ja ympäröivään tunnelmaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia dokumentoinnista tai sosiaalisesta mediasta", kertoo tapahtuman promoottori Martin Karm.

6EJOU:n lisäksi tapahtumassa esiintyvät DJ Orion, DJ Agnia sekä ensimmäistä kertaa Adrenaline-lavalla nähtävät kotimaiset Andress Conde ja To The Limit.

Tässä lokakuisessa tapahtumassa DJ soittaa keskellä tanssilattiaa yleisön joukossa.

Adrenaline Vol 2 Vanhalla ylioppilastalolla, Helsingissä lauantaina 26. lokakuuta kello 22.00–04.00. Ikäraja: K-18. Tapahtuman liput ovat jo myynnissä Biletissä.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< 79-vuotiaalta kitari... Rukan Karaokefestiva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova