Tuorein sisältö

RoboCop palaa jo viidennessä tv-sarjassaan

26.09.2024 klo 00.15 | Luettu: 1061 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On aika tehdä vielä yksi RoboCop-tv-sarja ennen kuin lakkaamme uskomasta siihen, että robottiin kannattaa pultata ihmisen aivot. Sarjoja on tehty jo neljä. Lelumyyntiä vauhdittanut lyhyt animaatiosarja valmistui vuonna 1988 eli heti klassikkoelokuvan jälkeen. Vuonna 1998 alkoi pidempi RoboCop: Alpha Commando -animaatiosarja. Ensimmäinen näytelty RoboCop-sarja (kuvassa) jäi yhden kauden mittaiseksi vuonna 1994. Näytelty minisarja RoboCop: Prime Directives valmistui vuonna 2001.

Amazon tuottaa uuden näytellyn sarjan Prime Video -palveluaan varten. Päävastuussa on Peter Ocko, jonka tehtävä on luoda satiiria lähitulevaisuuden dystopiasta, jollaisen eteen hänen suomalainen puolikaimansa tekee kovasti töitä parhaillaan. Ocko on kirjoittanut ja tuottanut mm. sarjoja Pushing Daisies, Black Sails ja Konttori (amerikkalainen versio).

Virallinen juonikuvaus ei sisällä yllätyksiä. Kun rikollisuus on nousussa, suurfirma tekee yhteistyötä paikallisen poliisilaitoksen kanssa ja esittelee uusinta teknologiaa edustavan lainvalvojan, joka on puoliksi mies, puoliksi kone.

Alkuperäisen elokuvan suora jatko-osa RoboCop Returns ei ole edennyt viimeaikoina.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Rockilla ennak... 79-vuotiaalta kitari... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova