Tuorein sisältö

The Bear 1-5 ja 1-6: Super Mariota seksuaalisesti ahdistelevan ja pyssyään paniikissa etsivän esimiehen voisi ehkä vaihtaa

25.09.2024 klo 23.00 | Luettu: 447 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Sheridan ja Ceres


Sarja taisi päästä eroon suorituspaineista jaksojen 3 ja 4 taipeessa-... Vessanpönttö räjähtää! Pomo yrittää nylkyttää putkimiestä ja vetää häntä turpiin! Pomo on muuten huumediileri, joka haistattelee kaikille! En kritisoi tätä; en vain ole aina varma, huvitunko laadusta vai säröistä laadussa.

Sähkötkin menevät, mutta tiimi improvisoi, jottei ravintolaa tarvitse sulkea. En erityisemmin ymmärrä ruokapornon päälle, koska en pidä lihan silpomisesta, mutta sen tempun tunnistan ovelaksi, kun sarja ensin viittaa "orgasmin arvoisiin sooseihin", minkä jälkeen tyypit "rehellisesti" grillaavat tai juovat Haamujengi-limua. Fiksua on myös aloittaa kohelluksella ja rauhoittua draamaksi ennen loppua.

6. jakson alussa äijät taas mölisevät, mikä kääntyy alakuloiseksi heti, kun mölinällä ei saakaan naista, joten ei ole jäykkää kaavaa vaan toimivia maneereita. Vaikka kyse on yhden äijän fiiliksestä, se antaa jaksolle suunnan. Siispä kun ravintolaa ammutaan, työn tekeminen olosuhteista piittaamatta ei enää näytäkään urhealta vaan pakkomielteiseltä, kuten sivuhahmo alleviivaa.

Se on se mainittu Super Marion panija, joka uskoo osaavansa pistää kulmien kelmit ojennukseen, vaikka nuoren kokin jakamat maistiaiset laukaisevat yhden tilanteen. Äijä etsii pyssyään ja kriisiytyy, kun häntä ei tarvitakaan. Hänelläkin on sympaattisia piirteitä, mutta monessa mielessä hän ei kuulu yhtälöön enää, kun räkälä on nostamassa tasoa, joten oletettavasti kauden huipennus liittyy siihen, että hänen tarkoituksensa terävöityy tai hän lähtee, kuten hän jo uhkailee.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 ja 1-4

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen The Hal... Radio Rockilla ennak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova