Tuorein sisältö

Tiedän yhä mitä teit viime kesänä, Freddie Prinze Jr.

24.09.2024 klo 20.10 | Luettu: 476 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Eipä tarvinnut kauaa otsikkoa miettiä. Freddie Prinze Jr. tähditti kauhuelokuvaa Tiedän mitä teit viime kesänä (I Know What You Did Last Summer) ja sen ensimmäistä jatko-osaa, jonka nimestä löytyy "yhä"-sana ("Still"). Prinze palaa vahvistetusti seuraavaan osaan, jossa sadetakkimies jatkaa koukun heiluttamista.

Kun uusi elokuva julkistettiin, puhetta oli Prinzen ja Jennifer Love Hewittin mahdollisesta paluusta. Prinzen alkuperäinen kommentti oli se, ettei hänelle ole puhuttu asiasta mitään. Kun hän tapasi uuden ohjaajan, asia jäi edelleen täysin avoimeksi. Mutta nyt hän on mukana.

Hewitt on päinvastoin vahvistanut olevansa mukana, vaikka hänen neuvottelunsa ovat kesken.

Kumpikaan ei ollut mukana kolmosessa, joka on itsenäinen DVD-elokuva nimeltä I'll Always Know What You Did Last Summer. Seuraava leffa kunnioittaa kahden ensimmäisen osan tarinaa. Vanhat ja uudet hahmot liittoutuvat viimeisimpien Screamien tyyliin.

Leffa valmistuu ensi kesänä. Ohjauksesta ja osittain käsikirjoituksesta vastaa Jennifer Kaytin Robinson, joka on saanut kiitosta Do Revenge -komedialla.

Sarja perustuu Lois Duncanin romaaniin. Ensimmäisen osan käsikirjoituksesta vastasi Scream-mies Kevin Williamson, joka ohjaa pian seitsemännen Screamin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uudessa Gladiaattori... Linkin Park julkaisi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova