Tuorein sisältö

Uudessa Gladiaattori II -trailerissa on vähemmän hip hoppia ja enemmän muuta pöhköä

24.09.2024 klo 19.30 | Luettu: 734 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Gladiaattorin (2000) ensi-illan jälkeen puhetta oli ideoista, jotka poistettiin budjetin vuoksi tai muista syistä. Oli sarvikuono. Oli jonkinlainen sokeiden soturien seinämä. Gladiaattoreita on käsitelty sittemmin varsinkin tv:n puolella, mutta kuinka usein olemme kokeneet Gladiaattoria vastaavaa suuren urheilujuhlan tuntua?

Tänä syksynä Gladiator II tuo isolle kankaalle avaruushirviön näköisiä paviaaneja ja amfiteatterissa tapahtuvan merisotakohtauksen, joka on oletettavasti inspiroitunut tekoälyvideosta, jossa laivat seilaavat kahvikupissa. Mutta: kankaalle saadaan myös se sarvikuono!

Uusi traileri vahvistaa, ettei Lucius Verus nuorempi sittenkään ole edesmenneen Lucius Verus vanhemman poika, vaan hänen isänsä on alkuperäinen gladiaattori Maximus. Allekirjoittaneen ensireaktio oli se, ettei mikään voisi olla typerämpää, mutta ensimmäisen osan näkemisestä on tovi ja väitetysti tämä on ollut suosittu faniteoria. Leffa on joka tapauksessa ajatellut Luciusin uudelleen. Nuorena poikana hän oli osa eliittiä. Sittemmin hän on karaistunut syrjäseudulla ollakseen vielä katu-uskottavampi äijä kuin piilofaijansa.

Alkuperäinen ohjaaja Ridley Scott jaksaa yhä säätää 86-vuotiaana. Hän tahtoo vakavissaan tehdä kolmannenkin osan. Kakkonen saapuu Suomeen 15. marraskuuta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Green Lantern -tv-sa... Tiedän yhä mitä teit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova