Tuorein sisältö

Marvelin ensi kesän tykitys Thunderbolts* kerää yhteen sivuhahmoja: ensimmäinen traileri

23.09.2024 klo 23.10 | Luettu: 777 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Marvelin "viidennen vaiheen" viimeinen elokuva Thunderbolts* saapuu isolle kankaalle toukokuussa. Helmikuussa valmistuva Captain America: Brave New World kytkeytyy siihen muun muassa siten, että Harrison Ford näyttelee presidentti Thaddeus "Thunderbolt" Rossia molemmissa. Ensimmäinen Thunderbolts*-traileri ei kommentoi leffojen yhteyttä selkeästi.

Sarjakuvissa Thunderbolts-tiimi korvasi Avengers-tiimin, kun Marvelin suurimmat sankarit kuolivat väliaikaisesti. Thunderbolts-tiimi koostui tosiasiassa superroistoista, mutta myöhemmin monet roistot paransivat tapansa ja tiimistä on nähty lukuisia kokoonpanoja. Se on löyhästi teeman mukaista, että leffa kokoaa tiimin henkipatoista ja antisankareista, jotka törmäävät yhteiseen uhkaan.

David Harbourin näyttelemä Red Guardian, Florence Pughin näyttelemä vaihtoehtoinen Black Widow ja Olga Kurylenkon näyttelemä Taskmaster esiteltiin Black Widow -elokuvassa. Hannah John-Kamenin Ghost oli roisto elokuvassa Ant-Man and the Wasp. Wyatt Russellin hahmo oli hetken aikaa uusi Captain America minisarjassa The Falcon and the Winter Soldier, mutta nyt mies käyttää nimeä U.S. Agent. Sebastian Stan jatkaa The Winter Soldierina.

Viimeistään tämän leffan on määrä perustella, miksi maireasti muikisteleva Julia Louis-Dreyfus on vilahdellut lopputekstikohtauksissa ja muissa yhteyksissä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eppu Normaalin klass... Veteraanirokkari Mic... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova