Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonin ja Chris Evansin pöhkö tehosteleffa Red One uudessa trailerissa

23.09.2024 klo 14.50 | Luettu: 843 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

On mielenkiintoista nähdä, löytääkö Red One yleisönsä, kun se saapuu teattereihin marraskuussa. Leffa sisältää vauhtia, tunnettuja tähtiä ja helposti ymmärrettäviä ideoita ja vitsejä, mutta toisaalta kyseessä on teineille ja nuorille aikuisille suunnattu jouluelokuva, joten joulun ydinkohderyhmä jää kotiin. Vuoden top-10-listalta löytyy pelkkiä jatko-osia, ja tämän 250 miljoonan dollarin alkuperäisteoksen olisi jotenkin noustava sijalle 4. eli tienattava yli 750 miljoonaa dollaria (perinteisen kaavan mukaan). Leffan on tarkoitus olla vastaava ilmiö kuin viime vuoden Barbie ja The Super Mario Bros. Movie.

J.K. Simmonsin näköinen Joulupukki on kateissa, mikä on vakava asia. Dwayne Johnson näyttelee pohjoisnavan vakavaa turvallisuuspäällikköä, jolla on tukenaan vakava Lucy Liu ja vakava jääkarhu. He päättävät värvätä tai kidnapata avukseen Chris Evansin näyttelemän palkkionmetsästäjän, joka on taitava jäljittäjä. Jäykkänä Captain Americana parhaiten tunnettu Evans on tehnyt paljon komediaa, joten hän varmasti voi olla tällaisen leffan sielu.

Joku kysyy: eikö tämän pitänyt olla Ryan Reynolds -elokuva, ja enkö ole jo nähnyt tämän? Johnson ja Reynolds tähdittivät kaksi vuotta sitten Red Notice -elokuvaa, joka maksoi maltaita ja haukuttiin lyttyyn, mutta joka saa jatkoa, koska ihmiset katsovat Netflixistä mitä tahansa. Red One päätyy teatterikiertueen jälkeen Prime Video -palveluun, joten ehkä sekin on analyysien ja arvostelujen yläpuolella.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loppuvuoden hapokkai... Grammy-palkitty Stur... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova