Tuorein sisältö

Supertähti Justin Timberlaken keikka naapurissa - näin hankit liput ennen yleisen myynnin alkua

23.09.2024 klo 11.04 | Luettu: 520 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Supertähti Justin Timberlake on parhaillaan ensimmäisellä kiertueellaan viiteen vuoteen.

Vuoden 2025 kansainvälinen kiertue tuo kymmenellä Grammyllä palkitun Timberlaken Eurooppaan ensi vuoden puolella.

Timberlaken uutta "Everything I Thought I was" -albumia juhlistavan kiertueen Suomea lähin konsertti järjestetään Tallinnan laululavalla maanantaina 9. kesäkuuta.

Konserttilippujen myynti alkaa perjantaina 27.9. Ticketmasterissa ja saatavana on myös matkapaketteja, joiden myynnistä vastaa Viking Line.

Tallinnan konsertissa on luvassa energisiä esityksiä ja sydämellisiä balladeja. Karismaattinen Timberlake on luvannut esittää biisejä niin FutureSex/LoveSoundsin tarttuvista tanssibiiteistä aina Man of the Woodsin sielukkaisiin balladeihin.

Konsertin ennakkolipunmyynti Suomessa alkaa Mastercardin kortinhaltijoille ja My Live Nationin rekisteröityneille jäsenille keskiviikkona 25.9. Yleinen lipunmyynti käynnistyy perjantaina 27.9. Ticketmasterissa.

Tuleva konsertti on Timberlaken ensimmäinen Virossa. Suomessa Justin Timberlake on konsertoinut täydellä Hartwall Arenalla vuonna 2014.

KONSERTTI:
Justin Timberlake (USA)
Ma 9.6.2025
Laululava, Tallinna (Portit klo 17)

Huom, Mastercardin kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin Suomessa ke 25.9. klo 10 - pe 27.9. klo 9 välisenä aikana. Lue lisää osoitteessa www.priceless.com/music

My Live Nation -ennakkomyynti on käynnissä ke 25.9. klo 10 – pe 27.9. klo 9. Kirjaudu tai rekisteröidy osoitteessa livenation.fi/register


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sting vahvistetaan y... Transformers One häv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova