Tuorein sisältö

Agatha All Along 2/9: Agatha! Sinä nartunpenikka! Olen mukana!

21.09.2024 klo 18.15 | Luettu: 1067 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 2/9:
Circle Sewn With Fate / Unlock Thy Hidden Gate


Kootaan tiimi! Suoritetaan tehtävä! Jos et ole nähnyt Rick and Morty -jaksoa, joka vitsailee näiden kliseiden kustannuksella, jutun lopusta löytyy video, joka tappaa minuutissa kykysi nauttia tällaisesta.

Agatha on maailman mahtavin noitaaaa, joka menetti voimansa. Nimetön teinigootti on kyllästynyt elämään yksiössä ilman mukavuuksia, joten hän ehdottaa, että he voisivat mennä ihmeiden onkaloon hankkimaan voimat. He tarvitsevat noitapiirin. On oltava ennustaja. Ennustaja: senkin nartunpenikat, olen mukana! On oltava juomamestari. Juomamestari: senkin nartunpenikat, olen mukana! On oltava verinoita. Verinoita: senkin nartunpenikat, olen mukana!

Ei ***** ***** ***** mitä ***** *****.

Vedetään henkeä. Pidän siitä, että osaava näyttelijä Kathryn Hahn muikistelee hölmösti. Goottiteini on positiivinen ja innokas, mikä on vitsikäs tapa vahvistaa, että gootti on motivoitunut eikä keskellä "vaihetta". Näen kaikissa "lupausta", mutta olen kyllästynyt lupauksiin. Hahnin ja Aubrey Plazan kemiat kuplivat välittömästi 1. jaksossa - ja nyt Plaza lomailee.

Muut olisi pitänyt kerätä kokoon minuutissa, mikä ei olisi erikoista verrattuna maireaan viittaussoopaan, jota Doctor Strange 2 ja Deadpool 3 harrastavat. Agatha on itsekeskeinen, joten voisimme tutustua muihin vasta kun hän uskoo muiden olevan relevantteja. Eli: vaikka jo nyt, jos jakson lupaava lopetus ankeuttajineen tapahtuisi ensimmäisen 10 minuutin aikana.


Keskiarvo 2 jakson jälkeen:


< Jakso 1/9 --- Jakso 3/9 >

Katsottu: Disney+


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ridley Scott uhkaa t... Luksusristeilyn glam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova