Tuorein sisältö

Ridley Scott uhkaa tehdä Gladiaattori kolmosen

21.09.2024 klo 16.40 | Luettu: 950 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Gladiator II saapuu Suomeen 15. marraskuuta. Viidellä Oscarilla palkitusta ja klassikon asemaan nousseesta alkuperäisteoksesta on 24 vuotta. Ohjaaja Ridley Scott olisi tehnyt jatkoa jo aiemmin, mutta rahoittajat eivät innostuneet hänen varhaisista ideoistaan, jotka liittyivät kuolleen sankarin seikkailuihin tuonpuoleisessa. Gladiator II kertoo alkuperäisen sankarin "fanista".

Scott on aloittanut intoilun kolmannesta osasta. Hän on puhunut asiasta jo parille eri julkaisulle ja ainakin yhdelle näyttelijälle. Lisätiedot ovat luonnollisesti juonipaljastuksia.

Scott on inspiroitunut klassikosta Kummisetä osa II. Hän tahtoo käsitellä vastaavia teemoja. Alkuperäinen Kummisetä jätti Michael Corleonen tilanteeseen, jota Michael ei tavoitellut. Scott kokee Gladiator II:n päättyvän yhtä kutkuttavasti.

Takaumarakenteesta ei ole puhetta. Maapallo on kuitenkin todella pieni paikka. Ensimmäinen osa on inspiroitunut romaanista Those About to Die. Romaaniin perustuva tv-sarja alkoi tänä kesänä. Tv-sarjan toinen kausi ei ole saanut vihreää valoa, mutta jos toinen kausi tehdään, sekin on inspiroitunut Kummisetä kakkosesta. Tv-sarjalla on mielessä takaumarakenne.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Peli on menetetty jo... Agatha All Along 2/9... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova