Tuorein sisältö

'Tänne tämä meidän Diili matka päättyy' - Jaajo Linnonmaa tulevien tapahtumien keskipisteessä

Tänään klo 02.10 | Luettu: 150 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Superterassi nimeä kantava kokonaisuus tarjoaa niin paikallisille kuin turisteille ruokakulttuuria, viihdettä ja erilaista ohjelmaa. Nimensä mukaisesti, superisti ja koko kesän!

Superhyvää ruokaa ja juomaa tarjoilee Suomen parhaat ravintoloitsijat ja ravintolakonseptit. Viihteestä vastaa eturivin artistit ja bändit. Kesäistä tunnelmaa luo trubaduurit ja pianistit. Myös kauan Helsinkiin toivottu yhteislaulatapahtuma toteutuu Superterassilla.

Haluamme olla kohtaamispaikka kaikenikäisille. Nuorisoa ajatellen suunnitteilla on supersunnuntait, jolloin Superterassilla meet&greet -tapahtumia suosittujen tubettajien ja vaikuttajien juontamana".

Näin todetaan verkossa Jaajo Linnonmaan Diili-ohjelmassakin kilpailijoita houkuttavasta projektista eli Kasarmintorin superterassista.

Diilissä Jaajo etsii projektille tapahtumapäällikköä.

Somessa Jaajo kertoo vierailleensa Diilin kuvauksissa pelipaikalla eli Kasarmintorilla. Kohta se on ohjelman voittajalle todellisuutta ja arkista aherrusta.

"Tänne tämä meidän Diili matka päättyy.”

Käytiin tekemässä tehtävänanto tänään Kasarmintorilla. Olihan mahtava fiilis, koska nyt ensi kesän Superterassi projektini alkaa tuntua konkreettiselta.

Vaikka moni näkee vain tyhjän torin, niin mä näen siellä kymmeniä ravintoloita, yleisölaulua, katusoittajia, taidemaalareita ja vaikka mitä. Sanoin spiikissä vahingossa ”Jaajon jäätelökioski”, joten kaipa siellä sellainenkin voisi olla. Tuli fiilis, että kilpailijoidenkin silmät kirkastui. Hienoa!!!

Pari viikkoa vielä tehdään kuvauksia ja keväällä sitten ohjelma ulos. Huikee kausi tulossa!

Ravintoloiden, ohjelman, henkilökunnan ja juontajien osalta haku aukeaa lokakuussa, kun uudet kotisivut julkaistaan"
.

Diili nähdään myöhemmin Nelosen ohjelmistossa.





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Lisää peleihin perus... Peli on menetetty jo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova