Tuorein sisältö

Lisää peleihin perustuvaa Netflix-animaatiota: trailereissa Tomb Raider, Devil May Cry ja Splinter Cell

Tänään klo 00.35 | Luettu: 152 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Animaatiosarja Tomb Raider: The Legend of Lara Croft alkaa Netflixissä 10. lokakuuta. Sarja on jatkoa vuosien 2013–18 pelitrilogialle, joka kertoi Lara Croftin varhaisista vaiheista. Niin lukee uudenkin trailerin kuvauksessa. Aiemmin on myös viljelty väittämää, jonka mukaan sarja toimii siltana mainittujen pelien ja vuonna 1996 alkaneiden alkuperäisten pelien välillä. Sarjan tyylivalinnoista löytyy todisteita sen suuntaisista tavoitteista.

Studio Powerhouse on tehnyt Netflixille mm. Castlevania-sarjaa.


Huhtikuussa 2025 alkaa Devil May Cry -peleihin perustuva sarja, joka ei ole ensimmäinen laatuaan. Päähenkilö Dante on kostonhimoinen demoninmetsästäjä, jonka tyylikkäälle kohellukselle ja kukkoilulle keskimääräinen paholainen itkee jo kateuttaan.

Studio Mir on tehnyt Netflixille mm. Dota: Dragon's Blood -sarjaa.


Splinter Cell: Deathwatch -sarja on julkistettu. Ensi-ilta on "pian". Edesmennyt kirjailija Tom Clancy on jälleen saanut nimensä otsikon yläpuolelle, vaikkeivät edes pelit perustu hänen töihinsä. Pelitalo Ubisoft oli hyödyntänyt Clancyn romaaneja muiden sotapelien yhteydessä, joten brändiä laajennettiin Clancyn hyväksymällä sivuraiteella, joka keskittyy hiippailuun eli agenttitoimintaan.

Sarjasta vastaa Ubisoft itse, joka aikoo tuottaa läjäpäin peleihin perustuvia näyteltyjä ja animoituja sarjoja ja elokuvia lähitulevaisuudessa.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nightwishin uusi alb... 'Tänne tämä meidän D... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova