Tuorein sisältö

VOLA julkaisi uutta, biisillä vierailee ruotsalaisen metallisuosikin vokalisti

Tänään klo 09.35 | Luettu: 138 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Marraskuussa myös kahdesti Suomessa livenä nähtävä VOLA julkaisee tänään Cannibal-singlen. Videon tekivät tamperelaisen Riivata Visualsin Patrik Nuorteva ja Tuomas Kurikka.

1. marraskuuta julkaistavalta "Friend Of A Phantom" -albumilta löytyvällä Cannibal-singlellä ja -videolla on mukana myös In Flames -yhtyeen Anders Fridén. Tulevan albumin julkaisee Mascot Records.

"VOLAn musiikki on hyvin melodisen death metalin raameihin muotoutunutta, joten legendaarisen In Flamesin Anders Fridénin saaminen mukaan Cannibalille oli unelmien täyttymys. Koemme olevamme todella onnekkaita ja olemme äärimmäisen ylpeitä lopputuloksesta", bändi kertoo.

Anders Fridén tunnustautuu suureksi VOLA-faniksi: "Olen ollut VOLA-fani heidän ensimmäisestä albumistaan lähtien. He ovat muuntautuneet jatkuvasti ja VOLA on yksi mielenkiintoisimmista tämän hetken yhtyeistä".

VOLA starttaa pitkän Euroopan-kiertueensa albumin julkaisupäivänä, ja kiertue saapuu 5. marraskuuta Tampereen Pakkahuoneelle ja seuraavana päivänä Helsingin Vanhalle Ylioppilastalolle.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Viikate julkaisi tul... Ellinoora julkaisi u... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova