Tuorein sisältö

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset 2-6: Sauron jää soimaan sun päähän, eikä lähde sieltä milloinkaan pois

Eilen klo 23.00 | Luettu: 193 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Where is He?


Sauron-dementia pitää jakson hengissä. Seppäruhtinas Celebrimbor alkaa dementoitua kirjaimellisimmin, joten hän eristäytyy ja antaa Sauronin pyörittää kaupunkiaan. Kääpiöprinssi vakuuttuu, että faija sekoilee sormuksen vuoksi, joten hän aloittaa vastatoimia. Galadriel ja Sauronin entinen basisti keskustelevat aiheesta, mutta Sauron silti manipuloi molempia?

Klassinen Sauron on pysäyttämätön, paitsi jos häntä lyö sormeen. Myös kauden alku myi hänet puoliksi pätevänä. Täten se on kiva pieni kohtauspari, kun Sauron vaikuttaa kevyesti panikoivan kuin perusurpo, minkä jälkeen hän hyödyntää "dementiavoimia" selkeämmin. Hän yhä viettelee suusanallisesti, mutta hän tarvitsee taikuutta kyytipojaksi.

Saarijuonessa oikeamieliset entiset jehut yrittävät kuolla urheasti kilpaa. Lopussa merikäärme kommentoi asiaa (?). Uudella katalalla kuninkaalla ei ole vielä sormusta, mutta hänellä on palantír-kuula (kuten Sarumanilla), joten motivoitunut säveltää makunsa mukaisen selityksen siitä, miten tämä tukee muuta.

Tom Bombadilin mukaan "Väinämöinen" ei osaa mitään, mutta asia saattaa korjaantua, kunhan Väinämöinen suostuu etsimään risua ja unohtamaan kavereidensa pelastamisen! Tämän juonen olisi terveellistä johtaa yllätykseen. Väinämöinen onkin Ga... Gaa... Lady Gaga? Kari Grandi? Dumbledore?

Basistin johtamat örkit aloittavat katapulttitulen sormusseppien kaupunkiin. Nyt rymistelyä, vähän luovuutta ja relevantteja tunteellisia kohtauksia kauden loppuun, niin sarjaa ei välttämättä edes lopeteta kesken.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5

Katsottu: Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Muistutus, maineikas... Kylie Minoguen tulev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova