Tuorein sisältö

Iron Maiden Olympiastadionilla - 'Näistä biiseistä monia ei ole soitettu vuosiin, eikä todennäköisesti soiteta enää koskaan'

Eilen klo 09.49 | Luettu: 552 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Iron Maiden saapuu Helsingin Olympiastadionille maanantaina 16. kesäkuuta. Keikka on osa "Run For Your Lives" -maailmankiertuetta. Kiertue juhlistaa vuonna 1975 perustetun yhtyeen 50-vuotista taivalta. Keikkojen biisilista tulee koostumaan Iron Maidenin uran määritelleiden varhaisten vuosikymmenten tuotannosta ja yhtye lupaa tarjota parhaan Maiden-show'n ikinä.

Suomen konsertin ennakkolipunmyynti alkaa maanantaina 23. syyskuuta, yleinen lipunmyynti käynnistyy torstaina 26. syyskuuta.

Iron Maiden aloittaa Run For Your Lives -maailmankiertueensa Budapestistä 27. päivä toukokuuta ensi vuonna. Tänään julkistettu kiertue sisältää yhteensä 28 stadion-, festivaali- ja areenakeikkaa ympäri Eurooppaa.

Ensi vuonna tulee kuluneeksi viisikymmentä vuotta siitä, kun Steve Harris perusti yhtyeen loppuvuodesta 1975.

"Ensi vuosi on hyvin erityinen Iron Maidenille ja aiomme tarjota faneillemme once in a lifetime -livekokemuksen. Tulossa on kiertue, joka saa hymyn huulille. Jos olet nähnyt meidät aikaisemmin livenä, valmistaudu kokemaan aivan uudelle tasolle viety keikka. Ja jos et ole nähnyt meitä aiemmin, niin mitä hittoa olet odottanut? Nyt sinulla on tilaisuus selvittää, mistä olet jäänyt paitsi", sanoo laulaja Bruce Dickinson.

"Seuraava kiertue on hyvin spesiaali ja aiomme panna kaiken peliin. Biisilistassa tulee olemaan klassikoita ja fanien suosikkeja yhtyeen yhdeksältä ensimmäiseltä albumilta. Näistä biiseistä monia ei ole soitettu vuosiin, eikä todennäköisesti soiteta enää koskaan tulevaisuudessa. Olemme työskennelleet jo kuukausia luodaksemme entistä näyttävämmän show:n, joka herättää kappaleet henkiin entistä paremmin. Seuraavat pari vuotta tulevat olemaan valtavia sekä Iron Maidenille että Eddielle, ja olemme innoissamme siitä mitä meillä on tarjota faneillemme koko 50-vuotisvuotemme ajan. Lupaan, että tulette kaikki olemaan todella onnellisia", sanoo yhtyeen manageri Rod Smallwood.

Kiertueen ensimmäisellä puoliskolla, Suomi mukaan lukien, lämmittelijänä nähdään amerikkalainen Halestorm.

Suomessa Iron Maiden on konsertoinut viimeksi loppuunmyydyillä keikoilla Tampereen Nokia Arenalla kesäkuussa 2023. Helsingin Olympiastadionilla yhtye on nähty aiemmin vuosina 2008, 2011 ja 2013.

HUOM! Konsertin ennakkolipunmyynti alkaa Iron Maiden -faniklubin jäsenille jo maanantaina 23. syyskuuta.

Mastercardin kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin Suomessa ti 24.9. klo 10 – to 26.9. klo 10 välisenä aikana. Lue lisää osoitteessa www.priceless.com/music

Strawberryn Red Carpet -jäsenenä sinulla on mahdollisuus ostaa liput Iron Maidenin Olympiastadionin konserttiin ennen yleisen lipunmyynnin alkamista. Ennakkomyynti aukeaa ke 25.9. klo 10.00 ja päättyy to 26.9. klo 10. Lue lisää osoitteesta strawberry.fi

My Live Nation -ennakkomyynti rekisteröityneille jäsenille ke 25.9. klo 10 – to 26.9. klo 10. Rekisteröidy osoitteessa: livenation.fi/register.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Nelli Matulan pitkä ... Post-metal -suosikki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova