Tuorein sisältö

Tässä on Hämeenlinnan uusi tuhannen hengen keikkapaikka

Eilen klo 10.07 | Luettu: 494 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Hämeenlinnaan uusi tuhannen hengen keikkapaikka on nimeltään Painohalli.

Uuden venuen ovet aukeavat 15. marraskuuta Portion Boysin keikan myötä.

Noin tuhannen hengen kapasiteetin Painohalli toimii Hämeen Sanomien entisessä painohallissa.

”Tapahtumatekniikka- ja AV-asennusyritykseni Torvinen Showtekniikka muutti Painohallin tiloihin koronan keskellä vuonna 2021. Jo silloin ajattelin, että kiinteistöhän olisi sijaintia myöten kuin luotu tapahtumapaikaksi. Tosin silloin keskellä pandemiaa ei tuollaisia asioita tarvinnut miettiä yhtään sen pidemmälle. Viime vuonna kävi selväksi, että tilat ovat Torvinen Showtekniikalle liian pienet, ja taas pitää muuttaa. Samaan aikaan rupesin tosissaan kartoittamaan, mitä kustantaisi, jos Painohallista tekisi tapahtumapaikan. Tilaa on, korkeutta on, ja jopa ilmanvaihto riittää vanhan painon jäljiltä tuhannelle hengelle ilman muutostöitä. Bonuksena Painohallin pihalla on melkoisen iso parkkipaikka, missä voi kesäisin toteuttaa kertaluokkaa isompia tapahtumia. Ei tarvinnut kauaa miettiä, lähdenkö tekemään tätä projektia vai en. Paikan nimikin oli itsestään selvä”, Sami Torvinen kommentoi.

Hämeenlinnassa asuu 65 000 asukasta, ja reilun puolen tunnin säteellä vielä noin 150 000 henkeä lisää. Silti Hämeenlinnasta on jo jonkin aikaa puuttunut isojen artistien mentävä keikkapaikka. Painohallin on tarkoitus vastata juuri tähän tarpeeseen. Tilaa voidaan skaalata myös pienemmäksi klubiksi – lavoja uuteen keikkapaikkaan tulee nimittäin kaksi.

Painohalli sijaitsee suurista rock-konserteista tunnetun Kantolanpuiston vieressä osoitteessa Vanajantie 7.

Loppuvuoden aikana hallissa esiintyvät muun muassa Stam1na, Turmion Kätilöt, Blind Channel ja Haloo Helsinki. Painohallin avajaisia vietetään perjantaina 15. marraskuuta, jolloin lavalle astuu Portion Boys, ja seuraavana iltana yleisöä viihdyttää koko kansan suosikki Popeda.

Painohallin loppuvuoden 2024 keikat:

15.11. Portion Boys
16.11. Popeda
22.11. The 69 Eyes
23.11. Korelon & Sliki + Senya (S/K18)
29.11. Klamydia
30.11. Stam1na
05.12. Steve’n’Seagulls
06.12. Erika Vikman
07.12. Irina + Jukka Poika
13.12. Neljä Ruusua
14.12. Turmion Kätilöt
20.12. Blind Channel (S/K18)
21.12. Haloo Helsinki



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Antti Tuisku lokakuu... Maailmanlaajuista ku... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova