Tuorein sisältö

John Cena tähdittää Matchbox-autoihin perustuvaa elokuvaa

17.09.2024 klo 23.55 | Luettu: 398 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Niin lähellä, niin kaukana...

Barbie-nuket, Masters of the Universe -figuurit ja Matchbox-pikkuautot lukeutuvat lelutalo Mattelin isoimpiin brändeihin. John Cena vieraili Barbie-elokuvassa "merenneitobarbiena", onhan itseironia hänen juttunsa. Nyt hänet on kiinnitetty Matchbox-elokuvan pääosaan.

Barbie-elokuvan menestyksen ja Matchbox-uutisen välissä myös Masters of the Universe -elokuva on edennyt. Cenaa ei nähdä siinä, vaikka allekirjoittanut on ehdotellut Cenalle He-Manin roolia. 80-luvun piirrossarjan He-Man on iso, lempeä ja hyväntahtoinen kuten Cena. Jos Cena olisi näytellyt He-Mania suhteellisen vakavasti, se olisi ollut timanttinen tilaisuus tehdä hyvästä miehen mallista eeppinen sellainen.

Matchbox-leffan on napannut talliinsa Apple. Sen ohjaa Sam Hargrave, joka vastasi molemmista Extraction-elokuvista. Hargrave on entinen stunttimies, joka on saanut aikaan melkoista rymistelyä ohjaajanakin, joten leffa todennäköisesti ei ole draama brändin synnystä.

Realististen Matchbox-pikkuautojen menestystarina alkoi 50-luvulla. Mattel haastoi ne 60-luvulla kärkevämmillä Hot Wheels -autoilla, kunnes Mattel lopulta osti myös Matchbox-brändin. Tuottaja J.J. Abrams kehittelee parhaillaan Hot Wheels -elokuvaa.

Kuvassa on Cena elokuvassa Bumblebee, joka perustuu Hasbron leluihin.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toni Lähde päivittää... Antti Tuisku lokakuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova