Tuorein sisältö

Movetronista tuttu kaksikko julkaisi jälleen uuden yhteisbiisin

13.09.2024 klo 11.47 | Luettu: 582 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Miina Mikkosen ja Päivi Lepistön Sandra-single kutsuu tanssilattialle ja laittaa korkkarit kattoon.

Jo Sisko hei!- ja Asterix vai Obelix -singleillään hyvää mieltä levittäneet Miina Mikkonen ja Päivi Lepistö lataavat nyt tiskiin biisin, jota ei voi kuunnella hytkymättä. Uusi Päivin sanoittama Sandra-single vie tanssilattialle, ja taustajoukoissa ovat toimineet jälleen tuottaja-säveltäjä Tuomo Vähä-Pesola sekä Suomen ehkä kovin taustabändi Jarmo Nikku – Harri Rantanen – Anssi Nykänen. Biisin puhaltimista vastaavat Tero Lindberg ja Heikki Pohto.

Miina ja Päivi ovat tehneet töitä yhdessä jo vuonna 2007, jolloin kumpikin toimi Back to the Rainbow -kiertueen taustalaulajina, Miinan ja Tuomon yhteistyö alkoi puolestaan siitä 13 vuoden päästä. Kolmikko puolestaan julkaisi yhdessä ensimmäisen Sisko hei! -biisinsä vuonna 2023.

Muun muassa Suvi Teräsniskan, Yön ja Dannyn taustalla kuultu Miina Mikkonen on toiminut myös Päivin tunnetuimman yhtyeen, Movetronin, taustalaulajana.

Pori Big Band esittää Tuomo Vähä-Pesolan biisejä 3. marraskuuta järjestettävässä isossa illassa Promenadisalissa. Tuolloin myös Päivi ja Miina ovat lavalla, niin soolona kuin duettona.





Alla Miinan upea versio Katujen kuningatar -biisistä:




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Elokuvallinen ja eep... Suosikkijuontaja Sam... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova