Tuorein sisältö

Batman: Caped Crusader 1-5 ja 1-6: Harley Quinnin luoja tarjoaa uuden version

10.09.2024 klo 19.00 | Luettu: 518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
The Stress of Her Regard ja Night Ride


Harley Quinn on kivoin kierrätys tähän mennessä. Hänet esiteltiin tavallisena psykiatrina, joten mielenkiinto heräsi. Nyt hän manipuloi varakkaista asiakkaista 60-luvun tv-sarjan tasoisia roistoja, vie heiltä rahat ja lady-dominoi, mikä on loogisempaa kallonkutistajalta kuin Jokerin imitoiminen (?). Hänellä on yhä fetissiasu, hän on taas naisiin päin kallellaan ja on kaikuja leikkisyydestä. Sarjan pääpiru Bruce Timm on myös 90-luvun piirretyn ja samalla siinä debytoineen Quinnin luoja.

"Mielenkiinnolla" viittaan yhä siihen, että hereillä pysyy, vaikkei ajatella tarvitse. Kuluneimman mahdollisen eli valmiiksi ajatellun aiheen kierrätys kuvailtuun tyyliin on harvoja temppuja, joilla tämä onnistuu, jos katsoja tapaa yliajatella. Aivot pysyvät narikassa onnellisesti, kun loppuun saadaan "talo kompastuu alas jyrkänteeltä" -tason humpuukia.

6. jaksossa Herrasmiesaave varastaa vain köyhiltä. Hahmo on Päätön ratsumies -tyyppinen aito aave, ellei takataskussa ole selitystä, joka on yhtä pöhkö kuin "joo, aave". Okkultismi on vaihtelua. Vaikkei Batman voi luottaa järkeensä, hän voi yhä luottaa Alfrediin - vaikka uusittu Alfred on plösö! Sisältöä.

Tuhahdan sille, että Harvey Dentin korruptiojuonta potkitaan eteenpäin kummittelun sivussa. Jakso myöntää, että (kaikkien tv-sarjojen kaikki) juonet voisivat kytkeytyä yhteen oikeasti, mutta yhteys jää purkkaviritelmäksi.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bill Murrayn kauppar... Netflix-leffa It's W... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova