Tuorein sisältö

Bändilegenda Toton Euroopan kierros päättyy kahteen Suomen keikkaan

10.09.2024 klo 11.12 | Luettu: 568 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bändilegenda Toto saapuu helmi-maaliskuussa kahdelle Suomen keikalle.

Steve Lukatherin johtama orkesteri saapuu helmikuussa Euroopan keikoille, ja kiertue päättyy Espoon ja Tampereen keikkoihin.

Soitto soi Espoon Metro Areenalla perjantaina 28.2. ja Tampereen Nokia Arenalla sunnuntaina 2.3.

Lipunmyynti Espoo Metro Areenan keikalle alkaa Ticketmasterissa ja Nokia Arenan keikalle Lippupisteessä perjantaina 13.9. klo 11.00.

Huom. Ennakkomyynti alkaa All Things Liven uutiskirjeen tilaajille torstaina 12.9. klo 11.00. Uutiskirjeen voi tilata osoitteesta allthingslive.fi.

Vuonna 1977 Kaliforniassa perustettu Toto on yksi rock-historian tunnetuimmista yhtyeistä. Bändin tunnetuimpia hittejä ovat mm. Africa, Hold the Line ja Rosanna. Kaikkiaan yhtyeen albumeja on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta.

Toton musiikki on saanut myös uutta yleisöä. Yhtye striimaa yli kolme miljoonaa päivässä pelkästään Spotifyssa. Heinäkuun aikana 52 prosenttia kaikista striimeistä tuli alle 34-vuotiailta. Yhtye on striimannut Spotifyssa yli neljä miljardia ja kaikilla alustoilla lähes kuusi miljardia.

Toton kokoonpano 2025: Steve Lukather (kitara / laulu) ja Joseph Williams (laulu), Greg Phillinganes (koskettimet / laulu), Shannon Forrest (rummut), John Pierce (basso), Warren Ham (torvet / lyömäsoittimet / laulu) ja Dennis Atlas (koskettimet / laulu).

Erikoisvieraana konserteissa on Toton läheinen ystävä ja yhteistyökumppani jo neljän vuosikymmenen ajalta Christopher Cross.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Pauli Hanhiniemi juh... Kang Dynastyn polois... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova