Tuorein sisältö

Batman: Caped Crusader 1-3 ja 1-4: olisipa Kissanainen simppelisti vuoden 2001 Winona Ryder

08.09.2024 klo 23.00 | Luettu: 662 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 3 ja 4:
Kiss of the Catwoman ja The Night of the Hunters


Avainsana on yhä "häh".

Kun Selina Kyle ja Bruce Wayne tapaavat, Kyle vitsailee himoitsevansa Waynen äitivainaan helminauhaa. Silmänisku ei ole nolo, sillä pointti on se, että tämän version Kyle on jo tunnettu seurapiiridaami ja tuomittu kleptomaani. Jos veikkaamme, että aidosti erilainen "Kissanainen" tuottaa luovia vaikeuksia Brucelle (Bruce joutuu terapiaan erään välikohtauksen jälkeen – ehkä he voisivat päätyä yhdessä yhdyskuntapalveluun?), olemme ymmärtäneet sarjan väärin. Kyle on pääpiirtein tuttu Kissanainen, mutta se piristi, kun sanoimme "häh".

Syyttäjä Harvey Dent on korruptoitunut jo ennen kasvojen menetystä. Seurapiiridaamia ei tuomita, joten Batman joutuu huomioimaan asian ja laaja maalaus täydentyy. Sankarin syntytarinan sivuuttaminen oli fiksua jaksoissa 1 ja 2. Asiaan palaaminen ei mainittavasti hidasta 3. jaksoa, kun voimme funtsia "häh" sen johdosta, että Brucen terapeutti on näennäisen asiallinen Harleen Quinzel, jne.

Korruptoituneet kytät ovat vihaisia Batmanille, eikä Batman vielä tunne komisario Gordonia. 4. jaksossa kytät virittävät ansoja Batmanille, asioiden edetessä ilmeisillä tavoilla. Jakso on hyvässä ja pahassa vähiten "häh". Sarja tahtoo profiloitua suhteellisen vakavaksi, koska sarja on kielletty nuorimmilta, mutta myös 4. jaksoon tungetaan hömppäroisto.

"Visionäärisen vaisu kleptomaani-kisu" on toiveajattelua. Jos pohdimme sarjan valitsemaa tietä, mielestäni 4. jakso olisi johdonmukaisempi, jos Gordon olisi esimerkiksi *ruotsalainen* *sumopainija* *kääpiö*, jonka tämä yksi kyttiin keskittyvä jakso vahvistaa aidoksi Gordoniksi. Häh?


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-1 ja 1-2 --- Jaksot 1-5 ja 1-6 >

Katsottu: Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuukka Temonen selve... BEHM ja Teatraaliset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova