Tuorein sisältö

Laten viimeinen keikka soitettu - tähän biisiin loppui Lauri Tähkän ura

08.09.2024 klo 00.12 | Luettu: 2404 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Lauri Tähkän 25-vuotinen ura sai tunteikkaan päätöksen täydellä Helsingin Bolt Arenan "Näissä juhlissa ei itketä" -keikalla lauantaina 7.9. Tähkälle oli hyvästejä antamassa yhteensä 13 000 kuulijaa.

Jarkko Suo ilmoitti kuluvan vuoden huhtikuussa artistiminänsä Lauri Tähkän lopettamispäätöksestä ja jäähyväiskeikoistaan, joista ensimmäinen oli Tampereen uudella Tammelan stadionilla kesäkuussa ja viimeinen toteutui Helsingin Bolt Arenalla lauantaina 7.9.

"Ilta oli koskettava ja unohtumaton. Oli erittäin tärkeää, että olitte mukana. Kiitos matkaseurasta! Nyt juna lähtee, pilli soi, pakko mennä, että ehdin kyytiin. En aio katsoa, mihin se menee. Nähdään joskus, jollain asemalla, eiks ni!".

Lauri Tähkä sai lentävän lähdön eteläpohjalaisella murteella biisejä esittävästä Lauri Tähkä & Elonkerjuu -yhtyeestä. Vuonna 2000 perustettu yhtye löi läpi "Maailma on renki" -albumillaan vuonna 2006 ja soolouralle Tähkä siirtyi vuonna 2011. Artisti ehti julkaista Elonkerjuun riveissä kuusi ja soolourallaan toiset kuusi albumia. Tähkälle on kertynyt mittava määrä palkintoja Emma Gaalasta, Radiogaalasta ja Iskelmä Gaalasta. Lisäksi hän on vastaanottanut albumeistaan yhteensä 17 kultalevyä, yhdeksän platinalevyä, viisi tuplaplatinaa ja yhden quotroplatinan.

Tähkän viimeisen keikan biisilista:
Pauhaava sydän
Jääkukkia
Mä en pelkää
Ei kukaan tuu sulta tuntumaan
Väkevänä niin kuin metsä
Blaa Blaa
Aavikko
Juomaripoika
Keskiyön cowboy
Anna arpisten haavojen olla
Pojat on poikia
Palavaa vettä
Minun Suomeni
Mustaherukan tuoksuinen tyttö
Näissä juhlissa ei itketä
Lintu
Polte
Saat syttymään
Sua mä jaksan
Mattolaituri
Morsian
Sinä olet minun


(Foto Juha Törmälä)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Metallican James Het... Muistatko, vuonna 19... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova