Tuorein sisältö

Ensimmäinen Wolf Man -traileri panttaa kritisoitua hirviötä

06.09.2024 klo 23.25 | Luettu: 567 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Käsite "Universal Monsters" viittaa siihen, että Universal Pictures teki lukuisia klassisia hirviöelokuvia mustavalkoisina aikoina. "Dark Universe" -jatkumon oli tarkoitus luoda hirviöille moderni yhteinen jatkumo, mutta homma kaatui Tom Cruisen tähdittämään kritisoituun The Mummyyn. Pian tämän jälkeen ohjaaja ja kirjoittaja Leigh Whannell toi Näkymättömän miehen onnistuneesti nykypäivään itsenäisellä The Invisible Man -elokuvalla. Universal tahtoi tehdä Johnny Deppin tähdittämän Invisible Manin, mutta Whannellin sopuhintainen versio osoittautui paremmaksi ajatukseksi.

Whannellin seuraava elokuva Wolf Man perustuu löyhästi ihmissusielokuviin, joita Universal on tehnyt vuodesta 1941 lähtien. Juonikuvaus ei yllätä: mies yrittää suojella perhettään kaamealta hirviöltä, mutta varhaisesta hyökkäyksestä selvittyään hän alkaa itse käyttäytyä oudosti.

Ensi-ilta on tammikuussa. Ensimmäinen traileri ei paljasta kaikkea. Panttaaminen tuskin liittyy siihen, että käynnissä on pieni kohu: vuotaneen kuvan mukaan ihmissusi näyttää enemmän pöllähtäneeltä vanhalta äijältä kuin Sepe Sudelta.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suositulle Reacher-t... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova