Tuorein sisältö

Suositulle Reacher-tv-sarjalle kehitellään jo sisarsarjaa

06.09.2024 klo 22.30 | Luettu: 1693 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Jack Reacher -romaanien päähenkilö on harvinaisen iso äijä. Se ei mennyt aivan putkeen, että elokuvat palkkasivat päähenkilöksi Tom Cruisen, kuten jopa Cruisea alunperin puolustanut kirjailija Lee Child on myöntänyt. Tv-sarjassa Reacheria näyttelee Alan Ritchson, joka on leveä kuin ladon ovi. Kaikki ovat onnellisia: kriitikot, katsojat, nostetta nauttiva Ritchson ja laajennuksista jo intoileva Prime Video.

Toinen kausi nähtiin vuodenvaihteessa. Kolmas sai vihreää valoa ennen sen alkamista. Nyt sisäpiirijuorut puhuvat sisarsarjasta, joka keskittyy Maria Stenin näyttelemään Frances Neagleyhin (kuvassa), joka on turvallisuusalan asiantuntija ja Reacherin armeija-aikainen kollega. Asialla on pääsarjan vetäjä Nick Santora.

Reacher-kaudet perustuvat suosittuihin romaaneihin. Kokofetissiä aiotaan korostaa roistolla, jota näyttelee 218-senttinen kehonrakentaja Olivier Richters. Onko tässä tilanteessa luontevaa tehdä sisarsarjoja? Sten on toki itsekin sen verran äärimmäinen yksilö, että hän Tanskan taannoinen Miss Universe -edustaja.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Clooney & Pitt etsiv... Ensimmäinen Wolf Man... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova