Tuorein sisältö

Alison Brie on Masters of the Universe -elokuvan Evil-Lyn

05.09.2024 klo 17.05 | Luettu: 572 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Uusi, näytelty Masters of the Universe -elokuva tehdään oikeasti. Ehkä. Leffa on ollut suunnitteilla vuodesta 2007 saakka, eikä Nicholas Galitzine ole ensimmäinen He-Maniksi kiinnitetty näyttelijä. Se on kuitenkin ennätyksellistä kehitystä, että Teelaksi on palkattu Camila Mendes ja Evil-Lyniksi Alison Brie.

He-Man on universumin voimakkain mies, joka tässä versiossa on eksynyt Maahan lapsena. Aikuisena hän palaa scifiä ja fantasiaa sekoittavaan Eterniaan, jossa hän kohtaa katalan Skeletorin joukot. Evil-Lyn on Skeletorin tärkein kätyri. Teela on He-Manin läheisimmistä liittolaisista se, jolle kukaan ei kerro mitään (alkuperäisessä piirretyssä).

Galitzine on tuttu mm. The Idea of You -elokuvasta ja Mendes Riverdale-sarjasta. He ovat noin 30-vuotiaita nousevia tähtiä. Pykälää kokeneempi Brie tunnetaan mm. sarjoista GLOW (kuvassa) ja Paluu pulpettiin. Vaikkei heissä olisi mitään vikaa, oppinut arvaus on se, että Skeletoriksi värvätään nimekkäämpi tähti, jos leffa ajatteli tienata rahaa.

Skeletoria 80-luvun elokuvassa näytellyt Frank Langella on kuvaillut roolia hauskimmakseen. Mark Hamill irrotteli tuoreimman animaatioversion Skeletorina. Jos Skeletoriksi palkataan Nicolas Cage, allekirjoittanut hyppää ikkunasta.

Ensi-ilta on kesällä 2026.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näin syntyi Ultra Br... Suomen Musiikkikusta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova