Tuorein sisältö

Led Zeppelin -legenda kahdelle Suomen keikalle

04.09.2024 klo 13.53 | Luettu: 476 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Muusiikkimaailman legendaarisimpiin vokalisteihin kuuluva Robert Plant saapuu yhdessä Saving Grace -yhtyeensä kanssa Suomeen toukokuussa 2025.

Huippumuusikoista koostuva "Robert Plant presents Saving Grace featuring Suzi Dian" nähdään Tampere-talossa 18.5.2025 ja Finlandia-talossa 19.5.2025.

Robert Plant on yksi rockin suurimmista legendoista, joka lunasti paikkansa musiikin historiankirjoituksesta ikonisen Led Zeppelinin vokalistina ja keulakuvana. Artistin viimeisin musiikillinen projekti Saving Grace syntyi Plantin halusta palata musiikin ytimeen ja tutkia juurimusiikkia sekä sitä, mistä kaikki alkoi.

Taitavien muusikoiden akustinen kokoonpano yhdistää folkia, bluesia ja maailmanmusiikkia luoden ainutlaatuisen ja vangitsevan äänimaiseman. Akustisten soittimien ja harmonisten lauluosuuksien korostaminen tuo esille musiikin syvimmän olemuksen, jättäen tilaa niin herkkyydelle kuin voimakkaille tunteille.

Yhtyeen jäsenet Robert Plant (laulu), Suzi Dian (laulu), Tony Kelsey (kitara ja mandoliini), Matt Worley (kitara, banjo ja muut kielisoittimet) ja Oli Jefferson (rummut ja lyömäsoittimet) ovat kukin omalla sarallaan virtuooseja.

Robert Plant presents Saving Grace featuring Suzi Dian on enemmän kuin vain bändi – se on matka musiikin alkulähteille.

Konserttien liput tulevat myyntiin Lippu.fi:ssä (Tampere-talo) ja Ticketmasterissa (Finlandia-talo) perjantaina 6.9.2024 klo 11.

Ennakkomyynti Finlandia-talon konserttiin My Live Nation -jäsenille to 5.9. klo 11 – pe 6.9. klo 10.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sausage Party: Foodt... Jason Momoan ja Jack... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova