Tuorein sisältö

Sausage Party: Foodtopia 1-7 ja 1-8: ehdottomasti 2. kauden väärti sotku

04.09.2024 klo 22.00 | Luettu: 366 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 7 ja 8:
Seventh Course ja Eighth Course


Presidentiksi valittu mairea, muikisteleva appelsiini on yhteisön suurin peräreikä. Kävelevä peräreikä. Sarja tahtoo, että tajuat, että appelsiinin pullea kanta symboloi peräreikää. Hän on Donald Trump? Heti elävien elintarvikkeiden jälkeen pöhköin sääntö on se, että toisia voi manipuloida tunkeutumalla peräreikään. Mitä löytyy appelsiinin peräreiästä? Stroganovia vai borssikeittoa?

Ei vaan riisinjyvä. Jokainen riisinjyvä on elossa erikseen, joten he ovat monilukuista kansaa, mutta eikö Trump ollut riidoissa Kiinan kanssa? Ehkä alkaa tuntua, että tulkinnat olisi kannattanut lopettaa 15 minuuttia sitten.

Jos elämme hetkessä, se on laimeaa, ettei kauden osuvasti esitelty pääpahis olekaan oma itsensä. Nämä jaksot itse alleviivaavat, että appelsiini oli ilkeä alunperinkin, mutta johdonmukainen hahmonkehitys ei ollut hänen oma vikansa. Riisinjyvästä ei onnistuta tekemään hauskaa tai mielenkiintoista, vaikka on yksi suhteellisen vakavasti esitetty kuolema.

Kokonaisuus pysyy silti linjalla, johon tykästyin. On jatkuvuutta. Elintarvikkeet eivät saa yhteiskuntaa toimimaan. Appelsiinijuonen päättely on teknisesti vallankumous. Se ei tunnu siltä, mutta se jättää jälkeensä valtatyhjiön, jolloin kaikki jälleen käyttäytyvät huonosti päähenkilönakki mukaanlaskien. Kansa on liian typerä demokratialle. Näissä lohduttomissa tunnelmissa jäämme odottamaan 2. kautta, jolla vihjatusti nähdään ihmiskunnan rippeet tai uusi osapuoli. Johdonmukaista on sitten sekin, jos vasta ulkopuolinen uhka saa idiootit puhaltamaan yhteen hiileen.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-5 ja 1-6

Katsottu: Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BESS kommentoi tulev... Led Zeppelin -legend... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova