Tuorein sisältö

Rita Behmistä kansainvälinen tähti Summer Maple

04.09.2024 klo 11.38 | Luettu: 885 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Rita Behm nähdään ensimmäisessä elokuvaroolissaan.

Vieläpä heti pääroolissa.

Behm esittää Suvi Vaahteran/Summer Maplen roolin Juha Itkosen "Anna minun rakastaa enemmän" -menestysromaanin pohjalta tekeillä olevassa samannimisessä elokuvassa.

Miespääosassa nähdään Pyry Kähkönen (Vikings: Valhalla, Ohjus). Kaksinkertainen Jussi-voittaja Mimosa Willamo täydentää elokuvan pääkolmikon.

Anna minun rakastaa enemmän on vahva tarina musiikista ja rakkaudesta sekä itsensä löytämisen monimutkaisista poluista. Elokuvan keskiössä ovat pikkukaupungin kasvatit Antti (Kähkönen) ja Suvi (Behm), jotka tapaavat kotibileissä ja rakastuvat, perustavat bändin ja muuttavat Helsinkiin. Mitä paremmin yhtye menestyy, sitä huonommin Antilla ja Suvilla menee. Parisuhde kariutuu, ja bändi hajoaa. Suvista tulee kansainvälisesti menestynyt sooloartisti Summer Maple. Kun Antti tapaa määrätietoisen, juristiksi tähtäävän Elisan (Willamo), ilmassa on lupaus uudesta suunnasta elämälle. Suvi ja musiikki eivät kuitenkaan jätä häntä rauhaan. Eräänä yönä Antin ovikello soi: Suvi on tullut pyytämään häntä mukaansa New Yorkiin, tekemään uutta levyä.

Oskari Sipolan käsikirjoittaman ja ohjaaman elokuvan kuvaukset alkoivat tällä viikolla ja ensi-iltansa se saa syksyllä 2025.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Eläkepäivät on nyt ... BESS kommentoi tulev... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova