Tuorein sisältö

Sausage Party: Foodtopia 1-5 ja 1-6: ihmisen ei ole enää nälkä, mutta häntä panettaa

03.09.2024 klo 00.45 | Luettu: 608 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 5 ja 6:
Fifth Course ja Sixth Course


Kuvitellaan, että tietokone simuloi todellisuutta. Useimmat fantasiat sijoittuvat todellisuuteen, mutta muuttavat pari yksityiskohtaa, joten nyt voimme muuttaa samat asiat simulaatiossa ja nähdä, kuinka jokin tunnettu fantasiatarina hajoaa käsiin. Se olisi hilpeää. Tämä sarja simuloi sitä simulaatiota repimällä huumoria siitä, kuinka elävien elintarvikkeiden yhteiskunta ei toimi.

Eikä kyse ole vain siitä, että ruoka on alkanut pilaantua appelsiinin yksityistettyä jääkaapit. Kaikki käytännössä heräsivät todellisuuteen äsken, joten kun he kokeilevat ihmisten käytäntöjä ja moraalia, historia ei heitä sido. Vaikka se on kiinteä sääntö, että elintarvikkeilla on ihmisten luonteenpiirteitä, se tarkoittaa sitä, että kun politiikkaa hetken jaksanut nakki yrittää ryöstää appelsiinin saadakseen valtaa, hän pukeutuu perunaksi ja täten aidot perunat kohtaavat rasistista väkivaltaa.

Jos huomio on sanaleikeissä tai animaatiojäljessä, sarja ei ole kummoinen, mutta maailmanrakennus ylittää odotukseni mukavan tasaisesti. Kun nakin lemmikki-ihminen pakotettiin kannibaaliksi, ihmisen jalka näytti tuoreelta. Jo seuraava annos eli sormet näyttävät pilaantuneilta. Jännitystä: mitä seuraavaksi?

Ainakaan ihminen ei odota tilaisuutta syödä nakkia. Kun nakille ja sämpylälle tulee sanaharkkaa, nakin ja ihmisen välit lämpenevät, mikä johtaa välittömästi härskiin seksikohtaukseen. Aktin osapuolista toinen kuulostaa ja toinen näyttää Seth Rogenilta. Jos palaamme simulaatiovertaukseen, ryöstely ja irstailu saattaisi olla sitä, mitä ihmiskunnan teurastanut poliitikkonakki "todennäköisestikin tekisi", kun häntä ei yritetä pakottaa kliseiseksi sankariksi.

Kerronnallisesti nakin rappio tarkoittaa sitä, että sämpylä päättää haastaa porvariappelsiinin yksin, vaikka hänen pitäisi naisena eli kommunistina hakea tukea keskustalaiselta mololta - ja pitää mölyt mahassa koskien sitä, kehen tai mihin keskustalainen sekaantui.


Keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-3 ja 1-4 --- Jaksot 1-7 ja 1-8 >

Katsottu: Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Klamydian vuoden ain... Luvassa ainutlaatuin... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova