Tuorein sisältö

Coitus Int 50 Revivalin kiertue viittä vaille valmis - 'Rundin päättävä esiintyminen Tavastialla tulee olemaan ikimuistoinen'

02.09.2024 klo 17.10 | Luettu: 525 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Klassikkoyhtyeen viimeiset keikat soivat Lappeenrannassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä.

Viime vuonna tuli kuluneeksi 50 vuotta Coitus Int -yhtyeen debyyttialbumin julkaisusta. Merkkivuotta juhlistaakseen yhtyeen perustajajäsenet Mikko Alatalo ja Pena Penninkilampi tekivät yhdessä tamperelaisen Hauli Bros -yhtyeen kanssa juhlakiertueen nimellä "Coitus Int 50 Revival".

Orkesterin keikkailu on jatkunut kesän 2024 loppuun asti; Suomen suvessa nähdään yhteensä 16 esiintymistä. Viimeiset niistä soivat 4.-7. syyskuuta Lappeenrannassa, Kouvolassa, Lahdessa ja Helsingissä.

Coitus Int 50 Revivalin viimeinen keikkaviikko tulee olemaan yhtä juhlaa.

"On ollut todella liikuttavaa, että yleisö on halunnut tulla kuulemaan vanhoja laulujamme ja että tälle vuodelle on rakentunut ihan festarikesä. Suuri osa keikoistamme on ollut ennakkoon loppuunmyytyjä, joten nyt on vielä muutamia mahdollisuuksia päästä itse näkemään ja kokemaan tämä ilmiö", Mikko Alatalo vinkkaa.

"Erityisesti rundin päättävä esiintyminen Tavastialla tulee olemaan ikimuistoinen. Harri Rinne on mukana siellä, kuten myös Kouvolassa ja Lahdessa. Helsingin kirsikka kakun päällä on basisti Juuso Nordlund, joka soittaa Per Vers, runoilija -albumilla. Tunnelma tulee jälleen olemaan kuin sukujuhlissa", Pena Penninkilampi lupaa.

Coitus Int 50 Revivalin keikoilla kuullaan kappaleita alkuperäisen yhtyeen kahdelta albumilta: ”Juice Leskinen & Coitus Int” (1973) ja ”Per Vers, runoilija” (1974). Levyt sisältävät monia ikonisia kappaleita, kuten Heinolassa Jyrää, Hengitä sisko, Hän hymyilee kuin lapsi, Juankoski Here I Come, Elämässä pitää olla runkkua sekä kakkoslevyn nimikkokappaleen Per Vers, runoilija.

Näiden kappaleiden uudet versiot julkaistiin viime keväänä Coitus Int 50 Revival -albumilla, joka on myynnissä myös keikoilla.

Viimeisten keikkojen liput ovat nyt myynnissä kunkin esiintymispaikan omien kanavien kautta.

ke 4.9. Holiday Club Saimaa Areena, LAPPEENRANTA
to 5.9. Pato Klubi, KOUVOLA
pe 6.9. Möysän Musaklubi, LAHTI
la 7.9. Tavastia, HELSINKI


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Popedan pitkä kuuma ... Sydän, sydän lähtee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova