Tuorein sisältö

Vain elämää -ohjelmassa vahvoilla tulkinnoillaan vakuuttanut 9-kertainen Emma-ehdokas julkaisi uuden albumin

31.08.2024 klo 07.07 | Luettu: 1222 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sielukkaasta soundistaan tunnettu Janna on julkaissut odotetun, uuden albuminsa "Ihminen".

Monipuolinen kokonaisuus pitää sisällään isoja pop-melodioita, suoran rehellisiä lyriikoita, yllättäviä vierailijoita ja ennen kaikkea Jannan huikaisevan upeaa tulkintaa.

Albumilta löytyvät muun muassa isot radio- ja Spotify-hitit Maailma meidän jälkeen ja Onnistu elämään. Elokuussa levyltä saatiin vielä single Aivan sama, jolla vierailevat Erika Vikman ja F.

Ihminen-albumin vastaavana tuottajana toimi Jannan lisäksi Jukka Immonen. Levy on saatavilla digitaalisena, CD:nä ja vinyylinä.

Albumia juhlitaan 5.9. Helsingin Tavastialla julkaisukeikalla.

Varsinaisen läpimurtonsa Janna teki vuonna 2014 julkaisemallaan Sä et ole hullu -singlellä. Biisi myi platinaa ja samana vuonna julkaistu "Janna"-albumi nousi Suomen virallisen listan ykköseksi ja kaikki sen singlelohkaisut menestyivät hyvin myös radiolistalla. Albumi toi artistille viisi Emma-ehdokkuutta.

Emma-ehdokkuuksia Jannalle on kertynyt yhteensä yhdeksän ja hänet on palkittu vuonna 2015 vuoden tulokkaana Iskelmägaalassa. Janna nähtiin viime syksynä Vain elämää -sarjassa, jossa hän ihastutti vahvoilla tulkinnoillaan ja rohkealla heittäytymiskyvyllään.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vedonlyöjät sen tiet... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova