Tuorein sisältö

Emilia Clarke on "poni" agenttijännärissä, joka palaa kylmään sotaan

29.08.2024 klo 16.45 | Luettu: 429 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Ponies on kylmän sodan vuosiin sijoittuva agenttisarja, jonka pääosaan on kiinnitetty Emilia Clarke. Jännärin alkuperäinen esittäjä tulee olemaan Peacock-palvelu, joka on tilannut 1. kauden ilman pilottijaksovaihetta.

"Ponies" viittaa henkilöihin, jotka eivät ole huomionarvoisia ("persons of no interest"). Kaksi sellaista työskentelee anonyymeinä sihteereinä Yhdysvaltain suurlähetystössä Moskovassa vuonna 1977. Kun heidän puolisonsa surmataan hämärissä olosuhteissa, CIA värvää heidät tutkimaan asiaa.

Clarken hahmo on "ylipätevä" neuvostoliittolaisten maahanmuuttajien tytär. Toinen päähenkilö, jonka näyttelijää etsitään, on peloton pikkukaupungin tyttö.

Päävastuussa sarjasta ovat Susanna Fogel ja David Iserson, jotka ovat kirjoittaneet yhdessä Fogelin ohjaaman The Spy Who Dumped Me -komedian. Fogel on saanut Emmy-ehdokkuuden The Flight Attendant -sarjan ohjaajana ja Fogel Mr. Robot -sarjan tuottajana.

Clarke filmaa parhaillaan toista sarjaa: Criminal on sarjakuvaan perustuva kertomus perheistä, jotka harrastavat rikoksia useammassa polvessa, mutta suhtautuvat niihin erilailla.

Kuva on Clarken Secret Invasion -sarjasta.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ainutlaatuinen Manse... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova