Tuorein sisältö

Papa Reino kohtaa riivaajan - 'Hiljaiset hautajaiset' parin viikon kuluttua

29.08.2024 klo 10.50 | Luettu: 351 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Bluesin mystikko Papa Reino sytyttää hautakynttilän, nappaa sikarilaatikosta tehdyn kitaran syliinsä ja pienellä käden liikkeellä kajauttaa vahvistimesta rouhean äänen tuudittamaan maailmaa nähnyttä lauluääntään. Lauluissaan hän paljastaa kuulijalle, että syyskuun 13. päivä ilmestyvä levy "Hiljaiset hautajaiset" liikkuu samoissa teemoissa kuin "Kurjuutta kurjuuden päälle" -esikoinen.

Uskoa, toivoa tai rakkautta ei tälläkään kertaa ole tarjolla, vaan ainoastaan kaunis muistutus siitä, että jos et omista mitään etkä ole mitään, ei myöskään ole mitään menetettävää.

Kymmenen laulun vinyyli- ja digialbumilla tunnelmat vaihtelevat aina kaatopaikan varjoissa tanssivista humppiukoista luomisen tuskaan, josta nyt julkaistu ja videoksikin kuvattu single Voi Luoja! kertoo.

"Kappale on kertomus ikuisesta taistelusta luomistyön riivaajia vastaan. Pakkomielteen ajamana ja laulun taidon tavoittaakseni kiipeän korkeimmalle vuorelle, josta sisäinen kriitikkoni ankarasti pudottaa maan alle. Pyydän huutaen apua luojaltani tietäen kuitenkin tämän olevan Vanhan testamentin ankara ja julma Jumalisä".

Hiljaiset hautajaiset -levyä juhlitaan Tampereen Laternassa syyskuun 12. päivä sekä Korpilahden Satamakapteenissa syyskuun 14.




(Kuva Anne-Mari Musturi)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Seinäjoen Rytmikorja... Metallican biisilist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova