Tuorein sisältö

The Boys 4-8: presidentin murhayrityksestä ei saa puhua juuri nyt

25.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 569 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 8:
Season Four Finale


Kausi on hämmentävän heikosti kirjoitettu. On ajankohtaisia huomioita tosielämästä, mutta niiden kommentoimisen sijaan kausi listaa niitä, samaan aikaan kun hyvikset ja pahikset toimittavat tyhjää. Tämä jakso on hieno esimerkki: ensimmäisen 45 minuutin aikana ei tapahdu paljoa, mutta sitten - naps vain - maailmantilanne muuttuu, jotta viimeinen kausi pääsee asiaan.

"Maailman viisain nainen" oli lupaava tuttavuus ennen kuin huomio siirtyi lobotomia- ja anaalivitseihin. Jopa Homelander kyllästyi, joten hän antoi akalle potkut. Lopussa emäntä ilmestyy selittämään juonensa.

Odotellessa Homelander paljastaa julkisesti, että varapresidenttiehdokas on super. Ehdokas on hänen liittolaisensa, mutta... nyt tyypille on näytetty kaapin paikka. Homelander aikoo ottaa presidentin hengiltä joskus. Sillä välin kun ensimmäinen vetelä yritys on käynnissä, hän pistää kätyrinsä teloittamaan firmansa satunnaisia sihteerejä. Sihteerit saattavat puhua lehdistölle, joten Homelander ottaa varman päälle. Muistutan, ettei Homelander ole Game of Thronesin Pikkusormi vaan jumalauta paha Teräsmies; planeetan vahvin olento.

Kauden alussa Homelander otti kontaktia kannattajiinsa. Kun kuulin, että tämän jakson nimi on vaihdettu Trump-ammuskelusta johtuen, oletin että yritys tappaa Homelander (eli virusjuoni) epäonnistuu ja että hänen faninsa innostuvat entistä enemmän. Ei. Homelander kyräilee nykyään sisätiloissa. Jakson nimi sensuroitiin, koska presidenttiä kiusataan alussa siten kuin esim. X-Men 2:ssa.

Lopun käänteet pitävät hereillä, mutteivät Alan Mooren satujen tavoin vaan siten kuin Resident Evil -leffat. Aikansa se otti, mutta jopa Billy Butcher onnistutaan pilaamaan hahmona.

Kiiteltyäni muita näyttelijöitä paitsi neiti Starlightia totean vielä, että nyt kun hän näyttelee kahta eri versiota hahmostaan, hänkin (näyttelijä) on ok. Ongelmat ovat käsikirjoituksessa.


Keskiarvo 32 jakson jälkeen:


< Jakso 4-7

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jouni Hynynen vietti... Mistä löytyy riittäv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova