Tuorein sisältö

The Boys 4-7: jos olen muppetti, uuh, olen todella miehinen muppetti

24.08.2024 klo 21.30 | Luettu: 580 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 7:
The Insider


Tyyppi onkin toisen tyypin mielikuvitusta? Joo, no, ensin valitin, että tämä käänne on jo nähty, ja esitin outoja ehdotuksia tyyliin "mitä jos mielikuvitustyyppi olisikin totta?", mutta lopulta kai hyväksyin asian, koska yritteliäs tarina ei ollut kokonaisuudessaan yhden käänteen varassa. Tämä oli reaktioni Fight Clubiin vuonna 1999, joten lisää tietoiskuun 25 vuotta kliseitä ja kuvittele lepäävä ilmeeni. Pääasia on se, että Morgan jatkaa Urbanille kähisemistä.

Katsotaan nyt pettämistä ja perheväkivaltaa kommentoiva kohtaus "Vesimiehen" ja mustekalan välillä. Kohtaus kerrankin ymmärtää pitää pokerinaaman (pääpiirtein) ja jättää vastuuta tulkinnoista katsojalle.

Vähemmän luontevasti perheriita tekee "Vesimiehestä" virkaintoisen, ja juuri nyt hänen pitääkin johtaa iskua sankareiden luo. Tiedossa on tappelu, joka olisi voinut tapahtua missä tahansa vaiheessa kautta. Pahikset ovat jättäneet iskun väliin, koska niin sanotaan. Vakiohahmoille ei koskaan tapahdu mitään, joten ainoa merkitys on se, että "The Flash" joutuu myöntämään olevansa sankareiden puolella.

Vaikka luokittelisin virusjuoneen kuuluvan sahaamiskohtauksen mauttomaksi, näyttelijät vetävät motivoituneesti läpi sellaisetkin. Tosielämän oikeistopropagandan listaaminen vaivaudutaan nyt esittämään muppettilaulun muodossa. Pohdin, onko jakson yritteliäisyyttä kunnioitettava, vaikkei jakso olisi makuni mukainen, mutta paskat.

Jäljellä on 1 jakso ja sitten 1 kausi. Sekä hyvikset että pahikset hohhailevat, ettei tästä mitään tule - hyvin selvästi. Huipennusta alustetaan vain henkilökohtaisilla ongelmilla, joten se on katsojan hyvää tahtoa, jos oletamme jonkin laahaavan kuvion ratkeavan ennen 2 vuoden taukoa.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jakso 4-6 --- Jakso 4-8 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jason Momoan ja Dave... Saako nyt itkeä vai ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova