Tuorein sisältö

Portion Boysin Tiina koki keikalla jälleen jännittäviä hetkiä, positiivisuus edellä - 'Rehellisesti sanottuna mua pelotti'

24.08.2024 klo 02.18 | Luettu: 623 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Portion Boysin Tiina liukastui lavalla kesäkuun lopulla - seurauksena kaksi jännettä repeytynyt irti takapuolen lihaksesta.

Yhtään keikkaa ei peruttu, mutta Tiina joutui käyttämään lavalla pyörätuolia - peräti 8 viikon ajan.

Kesken kiireistä keikkakesää.

Tiina tuote somepostaus kertoo iloisen uutisen. Ensimmäinen keikka 8 viikkoon ilman pyörätuolia - "Fiilis ihan huikea".

"Rehellisesti sanottuna mua pelotti IHAN HULLUNA astua eilen lavalle. En tienny yhtään miten mun jalka tulee kestämään ja kaikenlaiset uhkakuvat oli isoina mörköinä mun pään sisällä".

Tiina toteaa somepostauksessaan onnettomuuden aiheuttaneen traumoja - "Se napsahdus minkä kuulin silloin kun ne jänteet kesäkuun lopussa mun pakaralihaksesta katkesi, kummittelee varmasti mun päässä vielä tovin aikaa".

Jokaista liikettä, hyppyä ja potkaisua alkaa alitajuisesti jännittämään.

"Kuitenkin eilen mä sain koko keikan vedettyä omin jaloin ja tanssien, jos en nyt ihan vielä 100% täysillä niin ainakin jo lähelle sinne päin. Lavan reunaan varattua jakkaraa en tarvinnut kertaakaan, jokainen liike tuntui fyysisesti hyvältä ja kivuttomalta. Tää kertoo mulle sen että oon hyvinkin luultavasti onnistunu mun kuntoutuksessa ja mun jalasta tulee kuin tuleekin vielä ehjä ja entisenveroinen".

Tuoli kulkee mukana kuitenkin keikoilla vielä jonkin aikaa - varmuuden vuoksi. "Pyörätuoli tulee silti olemaan vielä varotoimenpiteenä elokuun aikana lavan reunalla ja mä en häpeile istua siinä jos se tuntuu sillä hetkellä oikealta ratkaisulta. Eilinen lava oli pieni ja kunnon rasitus tulee vasta silloin kun mennään isoa lavaa täysillä päästä päähän. Tätäkään loppuvaihetta en aio siis hätiköidä vaan menen hetki hetkeltä ja keikka keikalta omaan tunteeseen ja kiputilaan luottaen".


Portion Boysin kesäkiertuetta on jäljellä enää kaksi keikkaa: tänään lauantaina Isojano (Lahti) ja viikon kuluttua perjantaina Tampereen Vauhti Kiihtyy! -festivaali.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muistatko Valtteri B... Marvelin Ultron pala... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova