Tuorein sisältö

The Boys 4-6: Batman vie Spider-Manin luolaansa ja tekee mitä veikkaat

23.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 776 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 6:
Dirty Business


Batman tahtoo tehdä Spider-Manista uuden Robinin, joten Spider-Man joutuu istumaan alasti suklaakakkuun Batmanin sadomasokistiluolassa ja pieraisemaan. Yllätyskäänne: Batman saattaa olla biseksuaali. Ainakin hän sallii pervoksi jo esitellyn tädin katsella. Kohtaus on siinä mielessä toimivaa komediaa, että se on Hughie, joka on naamioitunut Spider-Maniksi, ja viime jakson amoraalisen hevonsonnan jälkeen hän saattaisi olla sietämätön, ellei häntä nöyryytettäisi.

Sarja tappaa huumorintajuni, kuten todettua. "Aito Spider-Man" on nisti muuten vaan. Sivumaininnan mukaan hänen seittinsä tulee pyllystä kuten kaikissa yläasteen Spider-Man-vitseissä, aivan kuten "Batman" tietenkin paljastuu s/m-homoksi. Kun "Batmanin" kartanoon kerääntyy oikeistonilkkejä, yksi ukko toistaa tarkalleen saman sovinistisen harhan kuin tosielämän vastineensa. Toisin sanoen vaistoan, että nyt pitäisi nauraa, mutta missä ovat oivallukset? Batman-parodia toimisi osittain, jos hän olisi tärkeä hahmo ja totuutta olisi pantattu.

Homelander jumalauta ei aktivoidu. Batman-kemujen pointti on manipuloida miljardöörit "realistisen" vallankaappauksen puolelle toteamalla, että miljardöörien pitää saada tehdä mitä vaan. Ennen kuin pösöt nyökkäävät, on pari sekuntia "realistista" dialogia: miten armeija reagoisi vallankaappaukseen? Homelander on Teräsmies, mutta hän ei osaa vastata.

Useimmat näyttelijät ovat materiaaliaan parempia, mutta olen ottanut silmätikuksi Starlightin näyttelijän. Hahmolle on kirjoitettu onnetonta kamaa. Onko silmiä aukova näyttelijä menettänyt uskon, impannut liimaa vai molempia?


Keskiarvo 30 jakson jälkeen:


< Jakso 4-5 --- Jakso 4-7 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Samu Haberin ensi ke... Kultakuume-sarjan sp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova