Tuorein sisältö

Eva + Manu -yhtyeestä tuttu Eva Louhivuori julkaisi Valheita ja totuutta

23.08.2024 klo 11.50 | Luettu: 409 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aiemmin Eva + Manu -yhtyeestä tuttu Eva Louhivuori ammentaa soolourallaan popmusiikista, folkista, rockista ja iskelmästä. Musiikissa kuuluu melankolia ja draama. Louhivuori tuottaa, säveltää, sanoittaa ja myös soittaa pääosan kappaleistaan itse.

Playgroundille sainattu Eva Louhivuori julkaisi tänään viimeisen ennakkosinglen 27. syyskuuta julkaistavalta "Kaikki kauniit sanat" -sooloalbumilta. Valheita ja totuutta -singlen on miksannut Evan entinen bändikaveri Manu Laudic.

"Meillä kaikilla tulee vastaan elämässä monenlaisia ihmissuhteita, joista osa ehkä päättyy, kun uusia alkaa. Mun albumin neljäs single "Valheita ja totuutta" on omakohtainen laulu luottamuksen menettämisestä ja toksisesta ihmissuhteesta. Kun luulit tuntevasi jonkun, ehkäpä läheisen ystävän, kun uskalsit luottaa ja jouduitkin pettymään. Kun matto vedetään yllättäen jalkojesi alta, etkä enää tiedä, mikä on totta ja mikä ei. Haikeudesta huolimatta teksti leikittelee karma kostaa -fiiliksen kanssa ja kertosäe päättyykin sanoihin: "Jos et puhu musta valheita, en kerro susta totuutta", Louhivuori kertoo.






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Oulun Vauhti Kiihtyy... Samu Haberin ensi ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova