Tuorein sisältö

Räppäri Hazard sai lukon auki

23.08.2024 klo 09.56 | Luettu: 399 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Joulukuussa järjestetyn Red Bull Sana sanasta -kilpailun voittaja Hazard on juuri julkaissut uuden singlen Kummiskaa.

Kappale enteilee Pihlderberg-labelille ja Universal Musicille kiinnitetyn Hazardin toista albumia, joka julkaistaan ensi vuonna.

Red Bull Sana sanasta -kilpailu järjestettiin ensimmäistä kertaa Suomessa joulukuussa 2023. Helsinkiläinen rap-artisti Hazard saavutti arvokkaan voiton, sillä kisassa oli mukana mm. neljä rapin Suomen mestaria. Kilpailua tuomaroivat Gettomasa, Etta ja MC Solonen.

"Mä oon kirjoittanut tosi paljon tekstejä ja biisejä ekan levyn jälkeen, mutta ne on tuntunut teemaltaan ja meiningiltään enemmänkin ekan levyn jatkeelta, kuin uudelta omalta konseptiltaan. Red Bull Sana sanasta -battlen voitto jotenkin repäs uuden aukeaman auki musiikillisesti ja sain vihdoin itseltäni luvan mennä eteenpäin. Kummiskaa on syntynyt viime vuoden lopusta tähän hetkeen käyneiden onnistumisten myötä, ja biisissä varmasti kuuluu onnistumisten sävyttämä fiilis ja asenne. Tuntuu ihanalta saada lukko auki, kun edellisestä soolojulkaisusta on kuitenkin pari vuotta aikaa, " toteaa Hazard.

Jo pitkään suomirap-kentällä freestyle-taidoillaan ja teksteillään vaikuttanut rap-artisti Hazard julkaisi debyyttialbuminsa 1. Luku (Herttoniemi) vuonna 2022. Hazard on vieraillut muun muassa Rekamin ja Pyrythekidin albumeilla.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tuska Festivaali jul... Isac Elliot duetoi r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova