Tuorein sisältö

The Boys 4-5: Piippolan vaarilla oli Resident Evil -laboratorio, hiiala hei

22.08.2024 klo 23.00 | Luettu: 2082 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 5:
Beware the Jabberwock, My Son


"Maailman älykkäin nainen" on viimeaikoina lähinnä hakannut naskalilla aivojaan, jotta hänestä tulisi väliaikaisesti tyhmä ja hän sietäisi maailmaa. On helppoa nähdä tämä vertauksena alkoholismista, sillä tulin janoiseksi heti kun huomasin jakson kestävän yli tunnin.

Homelander poltti siltoja. Nyt hän sitten kehottaa poikaansa ajattelemaan, tahtooko poika varmasti tähdittää (sarjan sisällä tehtävää) supersankarisarjaa. Ja tämä onkin syy jaaritella supersarjojen ja -elokuvien tekemisestä enemmänkin - taas.

Hughien aivokuolleelle faijalle, kanoille ja muille eläimille on syötetty tuttua superhuumetta. Voi ei, se on huono ajatus: toivottavasti kukaan taustapahveista ei räjähdä kasaksi suolenpätkiä yllättäen. Faijajuoni on niin tökerö tänään kaikkine yksityiskohtineen, että ainoa hyväksyttävä loppuratkaisu olisi se, että Hughie tappaa itsensä.

Muut hahmot eivät ole loogisempia. Dialogi on vajoamassa entistä kehnompaan suuntaan härskien juttujen ollessa läpinäkyvän pakotettuja. Öhö, mutsis pillu, sanoo mestari Jeffrey Dean Morgan mestari Karl Urbanille, ja he ovat silti heittämällä jakson paras puoli yhdessä mestari Giancarlo Espositon kanssa.

Parempi esimerkki tuosta on se, että Frenchie on olevinaan keskellä vakavaa itsetutkiskelua. Hän tietää tehneensä pahoja, mutta pitäisikö hänen antaa itselleen anteeksi? Pari minuuttia tällaisen hetken jälkeen Frenchie aukoo suuta hoomoilasena, koska hän luulee ilman pienintäkään syytä, että hänen kaverinsa yrittävät saada ruumiin panemaan mutanttieläintä. Öhöhö!


Keskiarvo 29 jakson jälkeen:


< Jakso 4-4 --- Jakso 4-6 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruiner-räiskintäpeli... Long Story Short on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova