Tuorein sisältö

Grillijono K.O:n kitaristi pääsee lämmittelemaan lauteet nuoruuden bändisuosikilleen - liput oli ostettu jo Tampereen keikalle!

22.08.2024 klo 00.06 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Vaihtoehtorockin 90-luvun suunnannäyttäjä Therapy?:n keikat Tampereen Olympiassa ja Helsingin Tavastialla lokakuussa ovat olleet jo pitkään loppuunmyytyjä.

Nyt keikoille on julkistettu lämppäri.

Turboahdetuista keikoistaan tunnettu Grillijono K.O. on valittu Therapy?:n lokakuun Suomen keikkojen lämmittelybändiksi. Maaliskuussa paljon kehutun "Härmägeddon"-albuminsa julkaissut Grillijono K.O. yhdistelee musiikissaan rockia, punkkia ja metallia, eikä mikään tunnu olevan liian pyhä aihe irvailtavaksi tiukasti kielen poskessa pitävissä lyriikoissa.

"Suuri etuoikeus päästä avaamaan ilta yhdelle nuoruuden suosikkibändeistä. Troublegum ja Infernal Love ovat albumeja, joihin palaan tasaisesti yhä tänäkin päivänä. Tavastia-neitsyys ei voisi paremmassa seurassa lähteä! Meillähän oli Satasen-Matin kanssa jo liput Therapy?:n Olympian keikalle Tampereelle, mutta niitä ei taideta nyt tarvita. Olympia on todettu hyväksi keikkapaikaksi myös lavalta katsottuna, joten mahtavaa päästä heittämään illan ensilöylyt täydelle salille!", hehkuttaa laulaja-kitaristi Lobo-Tommi.

Kiertueella Therapy? juhlistaa Troublegum-läpimurtoalbumin 30-vuotisjuhlavuotta.

Therapy?: Troublegum 30
+ Grillijono K.O.

PE 18.10. Olympia, Tampere
Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Loppuunmyyty

LA 19.10. Tavastia, Helsinki
Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Loppuunmyyty


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Väkevällä sukusaagal... Latela 2024, Lauri H... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

22.08.2024 klo 11.22

Therapy? Olisi? Ollut? Ihan? Kiva? Nähdä? Livenä?
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova