Tuorein sisältö

Helsingin Juhlaviikkojen Huvilan klubi-illassa tanssitaan kahden kovassa kulttisuosiossa olevan artistin tahtiin

21.08.2024 klo 10.13 | Luettu: 489 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Helsingin Juhlaviikot suosittelee - tänään keskiviikkona 21.8. Huvilan klubi-illassa tanssitaan kahden kovassa kulttisuosiossa olevan artistin tahtiin, kun lavalla nähdään lahtelainen happoteknoyhtye Business City ja feministinen hiphopia ja klubimusiikkia yhdistelevä kollektiivi Bämä.

Rakettimaiseen suosioon taannoisella Seppo Räty Berghainissa -kappaleellaan noussut Business City ei pyytele anteeksi, vaan yhdistää musiikissaan lahtelaisen fuck the world -asenteen tylyyn teknotykitykseen. Välillä flirttaillaan 1980-luvun suomi-iskelmälle, josta esimerkkinä on yhtyeen versio Nisa Sorayan kappaleesta Anna rakas raju hetki, josta myös Kikka teki oman versionsa.

Vauhtia, pameja, lihamukeja, Berliinin teknoluolia, alkuajan Chemical Brothersia ja The Prodigyä, industrial-asennetta ja omaperäisen suomalaista lähiöläppää – siitä on Business City tehty.

Illan aloittaa suomiräpin miesvaltaisuutta ja heteronormisuutta ravisteleva Bämä. Bämä on feministinen, pop-, räp- ja klubimusiikkia yhdistelevä kollektiivi, jonka ytimen muodostavat artistit Nelli Milan, Helena Routa, satu ja Tiia Karoliina.

Ovet: 17.30
Bämä: 19.00
Business City: 20.30
Konsertti päättyy n. klo 22.00

(Seisova katsomo, ei numeroituja paikkoja. Huvilan ikäraja on 18 vuotta)







V2.fi | J.A. Kaunisto
< Uusi kotimaisen meta... PMMP:n stadionkeikoi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova