Tuorein sisältö

Uusi kotimaisen metallin vahva vientitoivo julkaisi ensimmäisen singlenäytteen - hitti vai huti!

21.08.2024 klo 01.12 | Luettu: 4990 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Uusi kotimaisen metallin vahva vientitoivo - Arctis.

Apocalyptican kanssa kiertueelle valmistautuva Arctis julkaisi debyyttisinglensä I’ll Give You Hell.

Bändin omaa nimeä kantava debyyttialbumi julkaistaan marraskuun 1. päivä 2024.

Pohjolan myyttisistä ja mystisistä luontoarvoista inspiraatiota ammentava pietarsaarelainen Arctis on moniulotteinen uuden ajan metalliyhtye, jonka musiikissa rockin ja popin koukut sekä vivahteet yhdistyvät melodisen metallin raskaisiin kulmakiviin. Arctisin kappaleet ovat osa suurta tarinaa, joka imaisee kuulijansa mukaan eeppiselle matkalle, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Poikkeuksellinen yhtye on saanut paljon aikaiseksi jo ennen ensimmäisen kappaleensa julkaisua – taskussa on jo diili Napalm Recordsin kanssa sekä Euroopan-kiertue Apocalyptican matkassa.

"Olemme tästä kappaleesta hyvin innoissamme! Se on debyyttikappaleemme sekä ensimmäinen musiikkivideomme. I'll Give You Hell oli myös yksi ensimmäisistä kirjoittamistamme kappaleista, joten tämä on meille merkityksellinen julkaisu. Emme myöskään malta odottaa, että pääsemme jakamaan lisää työmme hedelmiä. Pysykää kuulolla – tämä on vasta alkua!".

Arctis soittaa debyyttikeikkansa Apocalyptican lämppärinä 11.11. Luxemburgissa, joka aloittaa 18 keikan mittaisen Euroopan-kiertueen.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muistutus, Psytrance... Helsingin Juhlaviikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova