Tuorein sisältö

Kauhea kankkunen -ohjaaja on valmis palaamaan komedioiden pariin Joker-leffojensa jälkeen

20.08.2024 klo 21.15 | Luettu: 423 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Särmikkäistä komedioista tunnettu ohjaaja Todd Phillips väitti eräässä vaiheessa, ettei komedioita saa enää tehdä nykyisessä asenneilmapiirissä. Mustaa huumoria hän on harrastanut sittemminkin, mutta Joker ja ehkä jo Kauhea kankkunen 3 panostivat enemmän synkän perverssiin tunnelmaan kuin vitseihin.

Nyt se ilmapiiri ja/tai miehen oma asenne on tervehtynyt. Ison budjetin ja korkean ikärajan musikaali Joker: Folie à Deux on tulossa teattereihin. Sen on tarkoitus olla hitusen hauska, hitusen surullinen ja kuin mielisairaiden tekemä. Phillips ei usko ohjaavansa enempää Joker-leffoja, mutta hän tahtoisi jatkaa yhteistyötä Joaquin Phoenixin kanssa komedioiden merkeissä, koska Phoenix osaa olla rento ja hauska.

Phillips kertoo uskovansa, että ihmiset todella tahtovat komedioita juuri nyt, mikä on siis päinvastainen lausunto kuin se, jolla hän irtisanoutui perinteisistä komedioista.

Phillips ei kehittele enää Hulk Hogan -elämäkertaa. Sillä leffalla oli potentiaalia edustaa "synkän perverssiä vaihetta", mutta nyt Phillips vaikuttaa palaavan juurilleen. Hänen töitään ovat mm. Road Trip, Old School ja Kauhea kankkunen -trilogia.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BESS julkisti syksyn... 90-luvun teknologia ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova